ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Πάνω απο 2500 κρούσματα σήμερα – Τι περιμένει η Κορινθία

0

Ιδιαίτερα αυξημένα αναμένονται και σήμερα τα κρούσματα κορωνοϊού καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ξεπεράσουν τα 2.500. Και φυσικά μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα ανακοινωθεί για την Κορινθία, η οποία τις τελευταίες 30 ημέρες παρουσιάζει πολύ μεγάλη επιδείνωση της υγειονομικής της κατάστασης.

Η ανακοίνωση των κρουσμάτων για το τελευταίο 24ωρο θα γίνει λίγο πριν ξεκινήσει η ενημέρωση στις 6 κατά την οποία ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει νέα σκληρότερα μέτρα για το lockdown και ο υπουργός Υγείας μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ που δέχεται ιδιαίτερα μεγάλη πίεση τις τελευταίες ημέρες.

Τα κρούσματα κορωνοϊού που ξεπερνούν τα 2.000 καθημερινά τις τελευταίες ημέρες, η βρετανική μετάλλαξη που είναι ιδιαίτερα μεταδοτική και η τεράστια πίεση στο ΕΣΥ ειδικά στην περιοχή της πρωτεύουσας δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια. Από χθες έχει σημάνει συναγερμός με τους λοιμωξιολόγους να συνεδριάζουν εκτάκτως χθες και σήμερα προκειμένου να εισηγηθούν νέα μέτρα.

Ισχυροί μετασεισμοί στη Λάρισα μετά τα 6 Ρίχτερ -Κατέρρευσαν σπίτια και εκκλησίες, ζημιές σε σχολεία

Previous article

Υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση για το αστεροσκοπείο Κρυονερίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.