ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με την στήριξη της Περιφέρειας το Rally Κορίνθου

0

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την διοργάνωση του Rally Κορίνθου 2021, η οργανωτική επιτροπή του αγώνα είχε συνάντηση με το αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή .
Στην συνάντηση έγινε παρουσίαση των δραστηριοτήτων του σωματείου και συζήτηση για τις δυνατότητες ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού στον Νομό, μέσα από τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Αγωνιστικής Λέσχης Κορινθίας .
Για το Rally Κορίνθου 2021 -που σύμφωνα με το Πρόγραμμα του 2021 της ΟΜΑΕ είναι ενταγμένο στο Κύπελλο Χώματος και θα γίνει 10-11 Απρίλιου- η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι Θεσμικός Υποστηρικτής της διοργάνωσης .
Φυσικά από την κουβέντα δεν έλειψε το Rally Acropolis και η προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα και ειδικά στην Κορινθία. Ο Αντιπεριφερειάρχης για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε την στήριξη της Επιτροπής και του Υπουργείου Αθλητισμού, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για την επιστροφή του αγώνα.
Το Δ.Σ της ΑΛΑ Κορινθίας και η οργανωτική επιτροπή του Rally Kορίνθου ευχαριστεί τον κ. Γκιολή για την συνάντηση και την στήριξη του.

Αυστρία: Εμβόλια της AstraZeneca αποσύρονται λόγω νεκρού μετά από εμβολιασμό

Previous article

Ξεπέρασε τα 5000 κρούσματα η Πελοπόννησος – 1574 η Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.