ΑΠΟΨΕΙΣ

Μήνυμα της Μαριλένας Σούκουλη για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

0

200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Το Έθνος μας έρχεται από μακριά και είναι προορισμένο να συνεχίσει την πορεία του στο Μέλλον. Μια πορεία γραμμένη με  θυσίες, ιδρώτα και το αίμα συμπατριωτών που αγωνίστηκαν να κρατήσουν όρθια τα ιδεώδη της Πατρίδας.

Σε αυτή την πορεία καταφέραμε πολλά ιδιαίτερα όταν επιδείξαμε Ομοψυχία και Ενότητα. Όταν κατανοήσαμε ότι πρέπει να  βάλουμε το Εμείς πάνω από το Εγώ. Η Ελλάδα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς, ανήκει στις ευημερούσες χώρες του πλανήτη μας και στοχεύει πάντα ψηλότερα.

Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας μας αλλά μπορούμε να ανοίξουμε ξανά τον δρόμο της ευημερίας για τις επόμενες γενιές. Το έχουμε ξανακάνει. Στο κάλεσμα της Ιστορίας θα είμαστε πάντα Εκεί για να μεταλαμπαδεύσουμε τις πανανθρώπινες  αξίες της εθνικής μας παράδοσης. Αυτή είναι η μοίρα του Έθνους μας, ένας αέναος αγώνας πάλης και δημιουργίας, όπου ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί έχουμε την ιερή ευθύνη να συνεχίσουμε το ιστορικό μας ταξίδι στο χρόνο.

Χρόνια πολλά στην Πατρίδα. Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες και Έλληνες. Χρόνια πολλά σε όλους αυτούς που αγάπησαν και σεβάστηκαν το Έθνος μας.

Ζήτω Η Ελλάδα!

Πάνω από 3.500 κρούσματα αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα

Previous article

Διορθώθηκε το πρόβλημα στο Android που έκανε τις εφαρμογές να κρασάρουν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.