ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

27 νέα κρούσματα η Κορινθία – 3.232 πανελλαδικά και 70 θάνατοι – Στους 755 οι διασωληνωμένοι

0

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.232, εκ των οποίων 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στην Κορινθία. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 273.459.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 70, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 8.302 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. 

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 755. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.746 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 449 (ημερήσια μεταβολή -20.11%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 476 ασθενείς.

Η “πλεονεξία και η ανευθυνότητα” κόντεψαν να κάψουν πάλι την Κορινθία

Previous article

Δελτίο Τύπου της “Νέας Πελοποννήσου” & του Πέτρου Τατούλη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.