ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για εμπρησμό στο Χιλιομόδι

0

Κι ενώ οι φλόγες από την μεγάλη φωτιά που έκαψε δεκάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν σβήσει, τα ερωτηματικά για τα αίτια που την προκάλεσε φαίνεται ότι απομακρύνονται. Μετά τον Βασίλη Νανόπουλο και ο πρόεδρος του Δασικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Χιλιομοδίου Κορινθίας κ. Τάσος Τσουμάνης κάνει ξεκάθαρα λόγο για εμπρησμό με ανάρτησή του στο διαδίκτυο: “28/3 και 3/4 δυο φωτιές στο πευκοδάσος του Συνεταιρισμού. Η 1η εξ αμελείας και η 2η εμπρησμός. Σκοτώνεις έναν πνεύμονα και κλέβεις την περιουσία του Συνεταιρισμού“, αναφέρει, ενώ χτες, θυμίζουμε, ο δήμαρχος Κορινθίων “μίλησε για πλεονεξία και ανευθυνότητα“.

Στην ίδια κατάληξη φαίνεται να είναι και οι αρχικές εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και για τον λόγο αυτό με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, κλιμάκιο της Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού θα έρθει στο Χιλιομόδι για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Να προσθέσουμε ακόμα ότι στην ανάρτησή του ο κ. Τσουμάνης ευχαρίστησε τον Νίκο Ταγαρά και τον Νίκο Χαρδαλιά για τις πρωτοβουλίες που πήραν ώστε να σβήσει έγκαιρα η φωτιά.

Προς ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου το έργο κόμβος Αρχαίας Νεμέας – Δερβενάκια – Μυκήνες

Previous article

Παροιμίες του Βυζαντίου που επιβιώνουν μέχρι σήμερα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.