ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Ελεύθερες οι διαδημοτικές μετακινήσεις, με εντολή Σταματόπουλου!

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη “συνΔΗΜΟΤΕΣ” για το κλείσιμο του ΚΕΠ Κιάτου. Στην ανακοίνωση επισημαίνει όχι μόνο το γεγονός πως ο Δήμος Σικυωνίων δεν έχει ακολουθήσει τα ψηφιακά άλματα που έχουν γίνει στην Δημόσια Διοίκηση, όπως το MykepLive, που θα μπορούσε να δώσει την δυνατότητα επικοινωνίας των δημοτών με τα ΚΕΠ χωρίς τν φυσικά παρουσία των πολιτών, αλλά και ο πως ο Σπύρος Σταματόπουλος στην ουσία προτρέπει τους δημότες του να παρανομήσουν, μετακινούμενοι σε άλλους δήμους για να εξυπηρετηθούν αν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις απαγορεύονται!

Ειδικότερα, οι “συνΔΗΜΟΤΕΣ” αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους

Ο δήμος Σικυωνίων ανακοίνωσε ότι το ΚΕΠ στο Κιάτο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 17 Απριλίου, λόγω κορονοϊού. Όσοι πολίτες θέλουν να εξυπηρετηθούν, αναφέρεται στην ανακοίνωση μπορούν να απευθύνονται σε άλλα ΚΕΠ. Στον Φενεό, στην Στυμφαλία, στο Ξυλόκαστρο και στο Βέλο!

Το διαβάζεις, το ξαναδιαβάζεις και δεν μπορείς να το πιστέψεις! Σοβαρά τώρα, κ. δήμαρχε; Στέλνετε τους δημότες στο Ξυλόκαστρο και στο Βέλο; Ενώ οι διαδημοτικές μετακινήσεις (εκτός του Σαββατοκύριακου) απαγορεύονται; Ούτε τα αυτονόητα κ. δήμαρχε; Ούτε τις εγκυκλίους και τα ΦΕΚ που αφορούν την πανδημία δεν μπαίνετε πια στον κόπο να διαβάζετε;

Ύστερα, καταλήγεις πως αν μια δημοτική αρχή δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε τα βασικά, πώς να έχεις απαιτήσεις για τα άλλα;   

Εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, από το καλοκαίρι του 2020 , εξ αιτίας της ανάγκης να ξεπεραστούν τα προβλήματα που προκαλεί στην Δημόσια Διοίκηση η πανδημία, έχει συντελεστεί ένα πολύ μεγάλο έργο στον τομέα της Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Και μέσα από το gov.gr κάθε πολίτης, από τον υπολογιστή του, ή ακόμα και από το κινητό του τηλέφωνο μπορεί να κάνει δεκάδες συναλλαγές με το δημόσιο, γρήγορα και με ασφάλεια. Περισσότεροι από 220 Δήμοι έχουν ενταχθεί στο myKEPlive, όπου οι πολίτες, μέσω τηλεδιάσκεψης, μπορούν να επιλύουν τα ζητήματά τους. Εμείς τους στέλνουμε σε άλλους Δήμους!

Να ευχηθούμε περαστικά στους συνδημότες μας που εργάζονται στο ΚΕΠ και να επιστρέψουν γρήγορα όλοι στα καθήκοντά τους. Ωστόσο, η περιπέτειά τους μάς φέρνει για άλλη μια φορά μπροστά στην ίδια διαπίστωση. Τελικά, ο… πρωταθλητής δεν είναι μόνο γυμνός. Είναι και ψηφιακά αναλφάβητος.

ΥΓ. Τα πρόστιμα κ. δήμαρχε για τις διαδημοτικές μετακινήσεις των συνδημοτών μας, φανταζόμαστε θα είναι… κερασμένα από εσάς!

Ρωσία : Ξεκάθαρη απειλή από το Κρεμλίνο – Μιλά για αρχή του τέλους της Ουκρανίας

Previous article

Η Κόρινθος τη δεκαετία του 60 – Εκπληκτικές φωτό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.