ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

837 σε ΜΕΘ και 67 νεκροί – 16 κρούσματα η Κορινθία, 2.411 κρούσματα πανελλαδικά

0

Με τον αριθμό των διασωληνομένων να σκαρφαλώνει στα 837 άτομα και τα θύματα να φτάνουν τα 67 σε ένα 24ωρο και τα 9.397 συνολικά, ο ΕΟΔΥ προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση του. Στην Κορινθία τα κρούσματα έφτασαν τα 16 ενώ πανελλαδικά έφτασαν τα 2411.

Την ίδια ώρα σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις δύο ο πλανήτης ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια θύματα και τα 140 εκατ. κρούσματα από την πανδημία.

H παραμονή των κρουσμάτων σε υψηλά επίπεδα, η πίεση στο σύστημα υγείας από την συνεχή άνοδο των διασωληνομένων και η ανάγκη να ανοίξουν τα σχολεία αμέσως μετά το Πάσχα προκαλούν δισταγμούς στην Επιτροπή και την κυβέρνηση ενόψει του Πάσχα και των μετακινήσεων. Και με τα τωρινά δεδομένα το πιθανότερο σενάριο είναι να μην επιτραπούν οι μετακινήσεις στην επαρχία και στα χωριά.

«Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που θα το δούμε στην επιτροπή, δεν μπορούμε να το προκαταβάλουμε», είπε ο επίκουρος καθηγητής Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Τόνισε, επίσης, πως δεν έχει γίνει συγκεκριμένη συζήτηση ακόμη για το θέμα.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/eidikoi-pasha-metakiniseis-sholes-odigon

Μία Κορίνθια ευρωβουλευτής θα μοιράζει δίκαια τα εμβόλια covid σε όλο τον κόσμο

Previous article

Πνευματικός: Ψέματα, αναλγησία και θράσος τα χαρακτηριστικά της Δημοτικής Αρχής του κ. Νανόπουλου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.