ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Για δημοτικά έργα 17+10 εκατ. ευρώ μίλησαν Πέτσας και Νανόπουλος

0

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για την Αυτοδιοίκηση  Στέλιο Πέτσα είχε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, παρουσία και του υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστου Δήμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Κορινθίων, “ο δήμαρχος έχοντας στην ατζέντα του τις προτάσεις που ήδη ο δήμος Κορινθίων έχει καταθέσει ύψους 17 εκ ευρώ, αλλά και άλλες που θα κατατεθούν μέχρι και την λήξη του προγράμματος στις 31 Μαΐου του 2021  και αντιστοιχούν σε έργα και προμήθειες 10 εκ Ευρώ,  ζήτησε από τον κ Πέτσα την στήριξη και υπογραφή του προκειμένου ο Δήμος Κορινθίων να υλοποιήσει έργα σε όφελος των πολιτών, έργα που θα δημιουργήσουν φιλικό περιβάλλον για επενδύσεις, έργα που θα προστατεύσουν το περιβάλλον, έργα που θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων…”.

Από τη μεριά του ο υπουργός επανέλαβε την αρωγή και διαρκή υποστήριξη του υπουργείου και του ιδίου στους δήμους και στους δημάρχους και διαβεβαίωσε τον κ. Νανόπουλο πως οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο δήμαρχος ανέφερε

«Όλους αυτούς τους μήνες έχει γίνει από την πλευρά του δήμου σημαντική δουλειά. Επιλέξαμε έργα ζωτικής σημασίας και καταθέσαμε άρτιες προτάσεις περίπου 17 εκ ευρώ έως σήμερα.  Θα κατατεθούν και άλλες προτάσεις ύψους 10 εκ Ευρώ ακόμα έως το τέλος Μαΐου.  Διεκδικούμε από το «Αντώνης Τρίτσης  σημαντικά κονδύλια και είμαι βέβαιος μετά την σημερινή μου συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα πως θα τα πάρουμε. Ο Υπουργός είχε γνώση των φακέλων μας , εξήρε την πληρότητα τους και με διαβεβαίωσε πως ο δήμος Κορινθίων θα είναι ένας από τους δήμους που θα εξασφαλίσουν γενναίες χρηματοδοτήσεις. Τα χρήματα αυτά θα γίνουν έργα για τους πολίτες, έργα για τον τόπο μας και τις επόμενες γενιές».

Η Nasa επιλέγει το SpaceX του Elon Musk για να κατασκευάσει διαστημόπλοιο που θα επιστρέφει ανθρώπους στη Σελήνη

Previous article

Φλόριντα: Αεροσκάφος έπεσε στη θάλασσα, σε παραλία με λουόμενους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.