ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μοριάς 21: Ανταμώνουμε στην Πελοπόννησο και ξαναζούμε τον Αγώνα για την Ανεξαρτησία ΒΙΝΤΕΟ

0

Τιμώντας την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης το ίδρυμα του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου μας προσκαλεί ν’ ανταμώσουμε στην Πελοπόννησο και να ζήσουμε από κοντά την ιστορία του τόπου όπου εδραιώθηκε ο Αγώνας για την Ανεξαρτησία!

Μέσα από 21 ειδικά σχεδιασμένες θεματικές διαδρομές, όλοι οι Έλληνες θα μάθουμε από κοντά τα γεγονότα της Επανάστασης στην Πελοπόννησο, ταξιδεύοντας σε 8 εμβληματικές πόλεις και συνολικά 11 προορισμούς του Μοριά, ανακαλύπτοντας την ιστορία του τόπου και τον ρόλο της κάθε πόλης στον Αγώνα για την Ανεξαρτησία.

Οι θεματικές διαδρομές εμπλουτίζονται με βιωματικές εμπειρίες από την ΙΣΤΟΡΙΑ, την ΤΕΧΝΗ, την ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ και την ΦΥΣΗ του τόπου μας!

Η πρώτη εισαγωγική εκδήλωση στις θεματικές διαδρομές έγινε ήδη χτες (17 Μαΐου) και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο (μετά το 01:25:00).

Μιλούν μεταξύ άλλων η Γιάννα Αγγελοπούλου πρόεδρος του Ελλάδα 2021, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο πρύτανης του ΠΑΠΕΛ Ιωάννης Κατσής και δήμαρχοι της Πελοποννήσου ανάμεσα στους οποίους ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Στη Γη ζουν περίπου 50 δισεκατομμύρια πτηνά, σύμφωνα με νέα μελέτη

Previous article

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ T.1743

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.