ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Γιώργος Βασιλείου: Ξεκίνησε το μεγάλο έργο ανάπλασης των πεζοδρομίων στο Βραχάτι

0

Στο έργο της ανάπλασης των πεζοδρομίων στο Βραχάτι αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Βραχατίου Γιώργος Βασιλείου.

Ξεκίνησε το μεγάλο έργο ανάπλασης των πεζοδρομίων στην κεντρική αγορά του χωριού μας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών. Η ολοκλήρωση του θα επιτευχθεί με παράλληλη βελτίωση του οδοστρώματος, σχάρες απορροής υδάτων, σημάνσεις, βελτιώσεις στην πρόσβαση πεζών σε μαγαζιά και υπηρεσίες καθώς και άλλες λειτουργικές και περιβαλλοντικές βελτιώσεις! Επιλέξαμε την τμηματική κατασκευή του έργου για δύο κύριους λόγους:
Γιατί το έργο είναι μεγάλο και χρονοβόρο.
– Για βελτιώσεις ή μικρά απρόοπτα που τυχόν προκύψουν.

Αυτή μας η απόφαση εξυπηρετεί να είμαστε ΄΄πάνω από το έργο’’ καθημερινά και κυρίως να περιορίσουμε την ενόχληση και την κυκλοφοριακή επιβάρυνση στο ελάχιστο. Να είστε βέβαιες και βέβαιοι ότι το Βραχάτι είναι η πρώτη και μεγαλύτερη προτεραιότητα και συμβάλουμε με καλή πίστη, δουλειά, συναίνεση στα μικρά και τα μεγάλα που απασχολούν εσάς και το Βραχάτι και θα τα καταφέρουμε σε μεγάλο βαθμό!

Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος που η δέσμευσή του για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου έγινε πράξη.

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Επιτέλους! Συμφώνησαν και σε κάτι στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου

Previous article

Νέο ΔΣ στον Ποσειδώνα Λουτρακίου – Ποιος εκλέγεται πρόεδρος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.