ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Επιτέλους! Συμφώνησαν και σε κάτι στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου

0

Το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχε πολλά. Κάποια επαναλαμβανόμενα, αποχωρήσεις πριν να λήξει το συμβούλιο, κάποια συνηθισμένα, στιχομυθίες μεταξύ δημοτικών συμβούλων που προκάλεσαν χαμόγελα , αλλά και κάποια άλλα που ξάφνιασαν ευχάριστα γιατί δεν συμβαίνουν συνήθως.  

Στην έναρξη του συμβουλίου κυριάρχησε το θέμα της πυρκαγιάς στο Σχίνο. Αρχικά τοποθετήθηκε ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππας Θυμής, εκφράζοντας με οργή και αγανάκτηση τα κακώς κείμενα των εκάστοτε κυβερνώντων που κατά τη γνώμη του συνέβαλαν στη μεγάλη καταστροφή , στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Δημήτρης Λάμπρου, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και  ακολούθησε ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Παντελέου. 

Ακολούθησαν οι αρχηγοί των παρατάξεων, οι οποίοι καυτηρίασαν με τη σειρά τους τα κακώς κείμενα, κάνοντας ταυτόχρονα και τις δικές τους προτάσεις.  

Ο αρχηγός της παράταξης ”αλλάzoυμε Μαζί” κ. Γιάννης Καραπανάγος, μεταξύ των άλλων, πρότεινε να γίνει ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην οποία να προσκληθούν σύλλογοι και φορείς, με μέριμνα του κ. Παντελέου,  για να γίνει απολογισμός της διαχείρισης της πυρκαγιάς του Σχίνου και να αποφασιστούν από κοινού μέτρα που θα βελτιώσουν το υπάρχον σχέδιο πολιτικής προστασίας του δήμου μας. 

Η πρόταση αυτή τελικά έγινε ομόφωνα αποδεκτή και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι πρόκειται για ”ιστορική” απόφαση γιατί μέχρι τώρα ανάλογες προτάσεις για το ίδιο θέμα, που είχε καταθέσει ο κ. Καραπανάγος ή κάποιος άλλος αρχηγός παράταξης της αντιπολίτευσης, είχαν απορριφθεί. 

Μακάρι στο μέλλον να δούμε ομόφωνες αποφάσεις και για άλλα πολύ σημαντικά προβλήματα του δήμου μας που πρέπει να λυθούν γιατί δεν υπάρχει χρόνος για αναβολή ή χρονοκαθυστέρηση. 

ΠΗΓΗ: LOUTRAKI365

Γιατί η Βιβλιοθήκη του Αδριανού ήταν τόσο σημαντική για την Αθήνα;

Previous article

Γιώργος Βασιλείου: Ξεκίνησε το μεγάλο έργο ανάπλασης των πεζοδρομίων στο Βραχάτι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.