ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κόρινθο οι Σκανδαλίδης και Πουλάς από το ΚΙΝΑΛ (VIDEO)

0

Την Κόρινθο επισκέφτηκε χτες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Σκανδαλίδης, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος στο οποίο μετείχε και ο βουλευτής Αργολίδας και τομεάρχης Υγείας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς.

Την επίσκεψη είχε οργανώσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΙΝΑΛ και περιελάμβανε συναντήσεις με θεσμικούς φορείς όπως οι τρεις σύλλογοι υγείας (Ιατρικός, Οδοντιατρικός, Φαρμακευτικός), ο Δικηγορικός Σύλλογος, τα Επιμελητήρια (Τεχνικό, Οικονομικό, Γεωτεχνικό), αλλά και εταιρείες που κινούνται στον τομέα της υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα (Φυτοθρεπτική ΑΒΕΕ).

Κατά την συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο η πρόεδρος Πέννι Επιβατινού ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος γενικά, αλλά και ειδικότερα οι δικηγόροι της Κορινθίας, μεγαλύτερο από τα οποία είναι το στεγαστικό.

«Βασικός στόχος των επισκέψεων είναι να ανταλλάξουμε απόψεις για το τι είναι το δέον γενέσθαι», είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος κάνοντας μία περίληψη όσων συζητήθηκαν αναφέρθηκε στην ανάγκη προσλήψεων προσωπικού στο χώρο της υγείας και την ανταπόκριση της κεντρική πολιτείας όχι μόνο στα θεσμικά αιτήματα του νομικού κόσμου, αλλά και στα αιτήματα που αφορούν ζητήματα της καθημερινότητας και των υποδομών.

«Κάναμε μία ζωντανή συζήτηση που θα μας βοηθήσει μαζί με την υποβολή υπομνημάτων από την μεριά των συλλόγων να διεκδικήσουμε για λογαριασμό τους από την κυβέρνηση ό,τι είναι δυνατόν», κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.

Τρία δελφίνια σε τρεις μέρες “ξεβράστηκαν” σε παραλίες της Κορινθίας

Previous article

81 κρούσματα και 11 νοσηλεύσεις είχε χτες η Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.