ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κιάτο: Η ψεύτικη “επιστολή” που έγινε εφιάλτης για πελάτες λογιστικού γραφείου. Άμεση αντίδραση από τη Δ.Ο.Υ Κορίνθου.

0

Σε προχθεσινό δημοσίευμα μας είχαμε αναφέρει για «Οσμή απάτης λογιστικού γραφείου κατά των πελατών του στο Κιάτο» (δείτε ΕΔΩ), οι εξελίξεις που ακολούθησαν και τα γεγονότα που τρέχουν, μας κάνουν ν’ αναδιατυπώσουμε τα περί οσμής απάτης και να μιλήσουμε πλέον για απάτη του λογιστικού γραφείου κατά των πελατών του και κατά του Δημοσίου! Στην τοπική κοινωνία πλέον ακούγονται πάρα πολλά, βέβαια τα στόματα ανοίγουν σιγά σιγά μετά το πρώτο μεγάλο σοκ που προκάλεσε η είδηση. Πραγματικά το σοκ των ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα της απάτης είναι τεράστιο αλλά και πολυδιάστατο, άνθρωποι που νόμιζαν ότι είχαν “κλείσει” τους λογαριασμούς τους με την Δ.Ο.Υ Κορίνθου για παρελθόντα χρόνια, ανακαλύπτουν ότι όχι μόνο καμία υπόθεση τους δεν έχει “κλείσει” αλλά αρκετοί έχασαν και τα χρήματα τους! Η δε ψυχολογία τους βρίσκεται στα τάρταρα αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα, το γεγονός της “διαλυμένης” εμπιστοσύνης τους προς το γραφείο και τους υπεύθυνους του, πολλοί δε ήταν πελάτες χρόνων και με αναπτυγμένες προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους του γραφείου, και επιπλέον καλούνται άμεσα να “εμπιστευτούν”  νέα λογιστικά γραφεία για το μέλλον τους. Η κατάσταση χαρακτηρίζεται λυπηρή, στενάχωρη αλλά και απίστευτη!

Σήμερα, φέρνουνε στη δημοσιότητα το “μπιλιέτο” που παρέλαβαν οι πελάτες του συγκεκριμένου λογιστικού γραφείου, προφανώς με απόκρυψη των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που έγινε η αιτία να χάσουν τον ύπνο τους οι παραλήπτες του. Πηγές από δημόσια οικονομική εφορία, μας ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η παραποίηση του Δημόσιου εγγράφου “βγάζει μάτι” όπως επίσεις ότι ο νόμος που αναγράφεται στο παραποιημένο έγγραφο χωρίς αναφορά άρθρου -Ν.4172- , δεν έχει καμία ισχύει. Η δε υπογραφή της προϊσταμένης της ΔΟΥ Κορίνθου αλλά και οι στρογγυλές σφραγίδες διακρίνονται επαρκώς, ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας του αρμόδιου γραφείου έχουν “εξαφανιστεί”  και η χειρόγραφη συμπλήρωση στο τέλος της επιστολής και το ύφος αυτής είναι “εντυπωσιακή”.

Πραγματικά πλέον οι φήμες, οι λόγοι, οι κατηγορίες μεταξύ των εμπλεκομένων και μεταξύ των πελατών τους, τα ποιοι και πως, τα γιατί και τα διότι, δεν έχουν τελειωμό στην τοπική κοινωνία. Εμείς όμως θα σταθούμε στα γεγονότα που τρέχουν και δείχνουν να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Η αντίδραση από μεριάς της ΔΟΥ Κορίνθου δείχνει να ήταν άμεση, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η προσκόμιση τέτοιων επιστολών από “θύματα” στην υπηρεσία, αυτό δημιούργησε “σεισμό” στο κτήριο της ΔΟΥ Κορίνθου και η Προϊσταμένη, με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, ενημέρωσε τους καθ’ ύλην αρμόδιους με αποτέλεσμα, από ώρα σε ώρα αν δεν έχει γίνει κιόλας, να συνταχθεί μηνυτήρια αναφορά προς τους εμπλεκομένους οπότε η υπόθεση θα περάσει πλέον σε “χέρια” Εισαγγελέα.

Πηγή: ontimenews.gr

8eCUgvCwsa

Βορίδης: Πρόστιμο 300€ την εβδομάδα σε ανεμβολίαστους δημοσίους υπαλλήλους που δεν κάνουν τεστ – Τα πρόστιμα εισπράττονται με παρακράτηση μισθού

Previous article

Συνάντηση Μητροπολίτη Κορίνθου με μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.