ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έπαιξαν για τη “Φλόγα” Ο ΑΟ Λεχαίου με την Κ17 της ΑΕΚ

0

Ο ΑΟ Λεχαίου έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο στο πετυχημένο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Κ17 της ΑΕΚ, για την ενίσχυση του συλλόγου «Η Φλόγα».

Η ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα, όπου οι άνθρωποι της Ένωσης φιλοξένησαν την αποστολή του ΑΟΛ, που φέτος προβάλλει στη φανέλα του  τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», ο οποίος από το 1982 συμπαραστέκεται στις οικογένειες στον αγώνα τους για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν.

Η ΑΕΚ τίμησε την πρωτοβουλία του ΑΟ Λεχαίου φιλοξενώντας την ομάδα αυτή στα Σπάτα, παρουσία της προέδρου της «Φλόγας» Μαρίας Τρυφωνίδη, αλλά και κάποιων οικογενειών που βιώνουν αυτή την περιπέτεια. Η Ακαδημία της ΑΕΚ πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στους αντιπάλους και στα παιδιά που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ενώ ο Τεχνικός Διευθυντής Ηλίας Καλοπήτας παρέδωσε μια αναμνηστική φανέλα στον επικεφαλής της αποστολής του ΑΟ Λεχαίου. Αντίστοιχη χειρονομία έκανε και ο σύλλογος της Κορινθίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Κώστα Σπυρόπουλο.  

Στο τέλος του αγώνα, τα μικρά παιδιά πέρασαν από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την ευκαιρία να γίνουν, εκτός από θεατές, και οι πρωταγωνιστές του γηπέδου και να ζήσουν στιγμές παιχνιδιού και χαράς.

Πηγή: stisentra.gr

8eCUgvCwsa

Βορίδης: Πρόστιμο 300€ την εβδομάδα σε ανεμβολίαστους δημοσίους υπαλλήλους που δεν κάνουν τεστ – Τα πρόστιμα εισπράττονται με παρακράτηση μισθού

Previous article

Συνάντηση Μητροπολίτη Κορίνθου με μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.