ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τον Νοέμβριο ανακοινώνεται ο νέος διοικητής της Ανοιχτής Δομής – Δεν θα παραμείνει ο Καραφωτιάς

0

Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου διοικητή της Ανοιχτής Δομής, η οποία παραμένει ακέφαλη από τον περασμένο Μάιο, οπότε και έληξε η μονοετής θητεία του Άγγελου Καραφωτιά. Καθ όλο το περασμένο διάστημα ήταν σε εξέλιξη η διαγωνιστική διαδικασία που περιελάμβανε την κατάθεση των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους. Ανάμεσα σε αυτούς δεν θα είναι ο κ. Καραφωτιάς, παρά το γεγονός πως η θητεία του ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς ο ίδιος για προσωπικούς λόγους που προέκυψαν κατά την διάρκεια της θητείας του δεν μπορούσε να παραμείνει στην θέση του.

Ο κ. Καραφωτιάς είχε μια πολύ καλή παρουσία ως διοικητής στο διάστημα Μαΐου 2020-2021. Την θητεία του χαρακτήρισε μία διοίκηση με ανθρώπινο πρόσωπο που έδωσε λύση σε πολλά προβλήματα και με διάθεση συνεργασίας από τη μεριά του και με τους θεσμικούς φορείς και με την κοινωνία, όπως εκφράστηκε από τις οργανώσεις. Μένει να δούμε αν και ο νέος διοικητής θα επιδείξει το ίδιο πνεύμα.

Με την ευκαιρία να πούμε ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έγινε αποδεκτή η χρηματοδότηση 320 χιλιάδων ευρώ για εργασίες αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου στην Ανοιχτή Δομή. Επίσης, η Δομή Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων φιλοξενεί πλέον 70 περίπου μαθητές και απασχολεί 8 εκπαιδευτικούς.

Προχωρά το έργο κατασκευής δικτύου για το φυσικό αέριο σε Κόρινθο και Τρίπολη

Previous article

Τι συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο για τα νέα φωτιστικά led της Κορίνθου – Όλες οι θέσεις δημάρχου και παρατάξεων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.