ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

Εγγραφές στο δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΕΛΓΟ στη Νεμέα Κορινθίας

0

Λήγουν τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, οι εγγραφές για το διδακτικό έτος 2021- 2022, στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΕΛΓΟ – “Δήμητρα”, τα οποία απευθύνονται σε νέους κατόχους απολυτηρίου, Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου και ισότιμων τίτλων, από ολόκληρη την χώρα.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, λειτουργεί το ΔΙΕΚ Νεμέας, στην Π.Ε. Κορινθίας, στο οποίο διδάσκεται η ειδικότητα τεχνικός αμπελουργίας και οινολογίας.

Η φοίτηση είναι δωρεάν και διαρκεί 5 εξάμηνα και συγκεκριμένα, 4 εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης.

Επιπλέον, με δαπάνες του ΕΛΓΟ – Δήμητρα, παρέχεται δωρεάν στέγαση και σίτιση, σε ορισμένο αριθμό σπουδαστών ανά ΔΙΕΚ.

Στους αποφοίτους των ΔΙΕΚ, ύστερα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση της κατάρτισής τους, χορηγείται Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, που δίνει στον κάτοχό της, το δικαίωμα να συμμετάσχει σε εξετάσεις πιστοποίησης από τον ΕΟΠΠΕΠ, για την απόκτηση του τίτλου επιπέδου 5, του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΛΓΟ – Δήμητρα www.elgo.gr ή να επικοινωνήσουν με το ΔΙΕΚ Νεμέας, στο τηλέφωνο 274 60 23032 (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο epasnemeas@hotmail).

Εργα στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κορινθίας

Previous article

Τέλος στα αυτοκίνητα πετρελαίου και βενζίνης στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.