ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κόρινθο ο Γιώργος Παπανδρέου

0

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόρινθο, στο πλαίσιο της καμπάνιας του για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου μαζεύτηκαν σχεδόν 200 φίλοι του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ με τον Αντώνη Κατσιμπούλα να καλωσορίζει τον πρώην πρωθυπουργό κάνοντας αναφορά και στην απώλεια της Φώφης Γεννηματά προς τιμήν της οποίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ο Γιώργος Παπανδρέου στη σύντομη ομιλία του απηύθυνε κάλεσμα σε «όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να βρούνε στέγη σ’ αυτήν την ωραία παράταξη», διευκρινίζοντας ότι «τους θέλουμε όχι για ψηφοφόρους, αλλά για ενεργούς πολίτες. Για να φτιάξουμε μαζί μια νέα Ελλάδα, μια νέα πορεία της χώρας μας και ξανά ν’ ανεβάσουμε τον ήλιο τον πράσινο πάνω απ’ την Ελλάδα».

Ο πρώην πρωθυπουργός επανάλαβε όσα έχει αναφέρει Τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν συμφέροντα και κατεστημένα, που χωρίς ντροπή θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας, για να ικανοποιούν τα δικά τους συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε να επιβάλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα, συμπλήρωμα και δεκανίκι άλλων», υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε το ΚΙΝΑΛ ως μια «δύναμη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης απέναντι στην ανισότητα και την αδικία, μια δύναμη της απελευθέρωσης των ανθρώπων και των δυνάμεων της κοινωνίας». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους νέους ανθρώπους και στις μεγάλες δυνατότητες που έχουν να προσφέρουν πολλά και σημαντικά στην πατρίδα μας σημειώνοντας ωστόσο ότι «η αξιοσύνη των νέων ανθρώπων δυστυχώς δεν αναγνωρίζεται στη χώρα μας».

Στη συνέχεια ζήτησε από τους παρευρισκομένους να κάνουν μια διαλογική συζήτηση και να απαντήσει στα δικά τους ερωτήματα ώστε όπως είπε ήθελε να ακούσει τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους.

ΕΝΦΙΑ 2022: «Κλείδωσε» η πληρωμή του από τον Μάρτιο σε 10 δόσεις – Σκέψεις να αυξηθούν οι δόσεις του φόρου εισοδήματος

Previous article

Ποια είναι η Theracell που επενδύει 80 εκατ. στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.