ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόκριση στα Εξαμίλια για την Κόρινθο ’06

0

Στο γήπεδο των Εξαμιλίων, η Κόρινθος ’06 επικράτησε 1-2 της τοπικής Δάφνης και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Μια δύσκολη πρόκριση για την Κόρινθο ’06, που με εξαίρεση το πρώτο μισάωρο, έκανε μέτρια εμφάνιση. Η Δάφνη, αν και δύο κατηγορίες κάτω, κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό της, στάθηκε πολύ καλά και τα έδωσε όλα έως το φινάλε για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο, να τα καταφέρει.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στο ξεκίνημα και ήταν πιεστικοί στο πρώτο 30λεπτο, με τη Δάφνη να παίζει κλειστά, ρίχνοντας το βάρος στα μετόπισθεν. Η Κόρινθος ’06 έγινε απειλητική, κυρίως με τον Κακογιάννη, ο οποίος έχασε δύο καλές ευκαιρίες και στο 30’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Παπαμιχαήλ.

Η Δάφνη αντέδρασε στη συνέχεια, πήρε μέτρα στο γήπεδο, ισορρόπησε το ματς και στο 41’, έφτασε στην ισοφάριση. Ο διαιτητής Κέκερης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Παπαμιχαήλ και ο Μιχάλης Κιούσης το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Στο β’ μέρος, η Κόρινθος ’06 έκανε το 1-2 στο 60’ με τον Κακογιάννη. Στη συνέχεια ήταν φλύαρη και ανούσια επιθετικά, κάνοντας κυρίως διαχείριση του σκορ. Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα και έγιναν πιεστικοί, ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο.

Η Δάφνη απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Τάσο Λόντρα, ενώ σε σουτ του Ντόκα, απομάκρυναν οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος. Στο 85’ ο Χρήστος Κάππος σκόραρε, όμως, το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ.

Διαιτητής: Κέκερης

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ: Κάππος Γ., Λόντρας Π., Μπόρσης, Φραγκούλης Μ., Τσουλούφας (60’ Σκούρας – Κιούσης), Κάππος Χ. (77’ Φραγκούλης Γ.), Γανουτζής (75’ Αναργύρου), Κιούσης Μ.(75’ Κόλλιας), Λόντρας Τ., Ντόκα, Κιούσης Ν.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06: Κιούλος, Κόκκινος, Τσιράκης, Στριμμενόπουλος (80’ Μπεκιάρης), Τσολάκος, Μπίμπας, Λέσση, Τοπιντζής (62’ Σάλιαι), Παντούδης, Κακογιάννης (70’ Κούτσικας), Παπαμιχαήλ (80’ Γκεζερλής)

Παράταση Απογραφής 2021: Μέχρι πότε – Η νέα ημερομηνία

Previous article

Κικίλιας: Δεν αξίζει να καταστρέψουμε τις πληρότητες των ξενοδοχείων με λοκντάουν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.