ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου Σχίνου – Αλεποχωρίου συνεχίζονται

0

Μάχη με τον χρόνο και κόντρα στις καιρικές συνθήκες δίνουν οι υπηρεσίες του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, αλλά και της Σχολής Μηχανικού προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Σχίνου – Αλεποχωρίου που κατέρρευσε πριν απο τρεις ημέρες στην μεγάλη βροχή που διέλυσε τον δρόμο. Όπως σημειώνεται κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δύο μηχανήματα από τον Δήμο και ένα από τον Στρατό εργάστηκαν όλη μέρα και άνοιξαν τον δρόμο μέχρι τις Βαμβακιές.

Σήμερα Κυριακή, στις εργασίες θα βοηθήσει και δεύτερο μεγάλο μηχάνημα του 747 ΕΤ Μηχανικού Λουτρακίου, μετά από παράκληση του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, με σκοπό να ανοίξει ο δρόμος στην Μαυρολίμνη.

Δυστυχώς οι πολλές και μεγάλες κατολισθήσεις δυσκολεύουν την γρήγορη αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

Κλειστή λόγω κατολισθήσεων η επαρχιακή οδός Σχοίνος-Αλεποχώρι | ΑΘΗΝΑ 9,84

Ο δρόμος Σχίνου – Αλεποχωρίου θα παραμείνει κλειστός για απροσδιόριστο διάστημα ακόμα.

Από τον Σχίνο μέχρι τα σύνορα έχουν γίνει συνολικά 19 κατολισθήσεις σοβαρές, χωρίς να μετρούν οι μικρές που δεν έκλεισαν τελείως τον δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ και ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Συγκλονιστικό βίντεο από τη ΜΕΘ του “Σωτηρία”: “Χρύσα, βαθιά ανάσα. Σε αποσωληνώνουμε”

Previous article

Ο ΑΣΠ Κόρινθος θυμήθηκε την ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ – Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ο αγώνας – VIDEO

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.