ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο από τη ΜΕΘ του “Σωτηρία”: “Χρύσα, βαθιά ανάσα. Σε αποσωληνώνουμε”

0

Καλπάζουν οι νέες διασωληνώσεις λόγω κορονοϊού στα νοσοκομεία φτάνοντας ήδη με βάση τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ στις 641. O δραματικός αυτό αριθμός θα οδηγήσει σε νέα αύξηση των θανάτων που σήμερα βρίσκονται στα επίπεδα των 80-90 την ημέρα, κι αυτό καθώς είναι αδύνατο το ΕΣΥ να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πίεση από τις νέες εισαγωγές.

Το αφήγημα της Κυβέρνησης ότι διπλασίασε τις ΜΕΘ μπορεί να μη διαψεύδεται τυπικά με βάση τα αριθμητικά στοιχεία, όμως η ποιότητα των υπηρεσιών, λόγω δραματικών ελλείψεων σε ειδικευμένο προσωπικό και η συσσωρευμένη κούραση, το θέτουν υπό αμφισβήτηση.

Όπως επισημαίνουν οι υγειονομικοί, υπάρχει δυσκολία για άμεση εισαγωγή ενός ασθενούς με covid σε ΜΕΘ και κάθε μέρα που ένας ασθενής μένει εκτός κλίνης εντατικής αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου του.

Το ρεπορτάζ του NEWS 24/7 και το βίντεο από το νοσοκομείο Σωτηρία, που προκάλεσε αίσθηση, περιελάμβανε και τη μαρτυρία της διευθύντριας ΜΕΘ του “Σωτηρία”, Αντωνίας Κουτσούκου.

ΔEITE THN ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Όπως σημειώνει η κα Κουτσούκου: “Υπάρχει οργή στο προσωπικό, γιατί δεν καταφέραμε όλο αυτό το διάστημα να είμαστε τόσο οργανωμένοι ως σύστημα υγείας ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το κάθε επόμενο κύμα. Και υπάρχει και απογοήτευση γιατί μόνο προσφέρουμε ως υγειονομικοί. Στην αρχή μας χειροκροτούσαν,  τώρα ούτε καν μας χειροκροτούν και δεν κερδίσαμε τίποτα”.

ΠΗΓΗ: NEWS24/7

Ανακαλύφθηκε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα αρχαιοελληνικό μυθολογικό κείμενο

Previous article

Οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου Σχίνου – Αλεποχωρίου συνεχίζονται

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.