ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Την Παρασκευή -με ΕΡΤ, κάλαντα και “Καρυοθραύστη”- έρχονται τα Χριστούγεννα στην Κόρινθο

0

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία (Περιβολάκια) θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κορίνθου, εγκαινιάζοντας την χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδο. Ήδη, ωστόσο, όλη η πόλη απόκτησε χριστουγεννιάτικο χρώμα, καθώς φωτίστηκαν οι κεντρικοί δρόμοι, αλλά και οι δρόμοι γύρω από το κέντρο και οι πεζόδρομοι.

Την αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα σηκώσει την ίδια μέρα (Παρασκευή) η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, η οποία θα έρθει με 40 μουσικούς και συνοδεία των χάλκινων τμημάτων της ΕΡΤ. Το μουσικό σχήμα θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.

Ο «Καρυοθραύστης» του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι συναντά το «Μπολερό» του Μορίς Ραβέλ, ο Αμιλκάρε Πονκιέλι με τον «Χορό των Ωρών» μας οδηγεί στον «Γαλάζιο Δούναβη» του Γιόχαν Στράους και τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, μας εύχονται καλά Χριστούγεννα.

Ο δήμος Κορινθίων, πάντως, ενημερώνει ότι τη συναυλία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο μόνο εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης και μόνο αφού θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία.

Μία φρέσκια εναλλακτική ματιά σε αυτό που ονομάζουμε κλασσική μουσική

Previous article

Απίθανο Βίντεο! Ο Βαρουφάκης τον Σεπτέμβριο προβλέπει το πρόστιμο των 100 ευρώ και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.