ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζεφύρι: Επίδειξη δύναμης με βαρύ οπλισμό από συμμορίες (βίντεο)

0

Σε μια προκλητική επίδειξη δύναμης προχώρησαν νεαροί κάτοικοι του Ζεφυρίου. Δημοσιοποίησαν στα προφίλ τους στα social media βίντεο στα οποία εμφανίζονται να πυροβολούν κατά ριπάς στον αέρα.

Τα βίντεο έχουν τραβηχτεί έξω από σπίτι της περιοχής. Εμφανίζονται να κρατούν βαρύ οπλισμό και να πυροβολούν στον αέρα θέλοντας προφανώς να στείλουν μήνυμα ισχύος σε μέλη αντίπαλων ομάδων με έδρα την περιοχή των Άνω Λιοσίων. 

Ερευνάται εάν η πρωτοβουλία τους αυτή συνδέεται με ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε προ ημερών σε καφετέρια επί της λεωφόρου Φυλής, που ανήκει σε μια από τις ισχυρότερες οικογένειες της περιοχής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι παρόμοια περιστατικά σαν και αυτό που δημοσιοποιήθηκε στα social media είναι σχεδόν καθημερινά. 

Λένε ακόμα ότι οι αστυνομικές επιχειρήσεις που διεξάγονται στην περιοχή έχουν λανθασμένο προσανατολισμό καθώς στοχεύουν στην απομάκρυνση των τοξικομανών και όχι στη σύλληψη των ναρκεμπόρων που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ζητούν μάλιστα στενότερη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές προκειμένου, σε περίπτωση που αντιληφθούν περιστατικά σαν και το χθεσινό, να μπορούν να επεμβαίνουν άμεσα.

(kathimerini.gr)

Viral οι νοσηλεύτριες που χορεύουν στον ρυθμό του «Δυνατά-τα-τα»

Previous article

Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα του Επιμελητηρίου για τις προκλήσεις και προοπτικές των επιχειρήσεων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.