ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

(VIDEO) Ο Παπανικολάου επιβεβαιώνει: “στην κλινική covid στο νοσοκομείο Κορίνθου εφημερεύουν φυσίατροι, δερματολόγοι και γαστρεντερολόγοι”

0

Στην αποκάλυψη (αλλά ουσιαστικά στην επιβεβαίωση όσων έχουν γραφεί κατά καιρούς στον τοπικό Τύπο και το Korinthia.net.gr) πως τα προβλήματα στελέχωσης στο Νοσοκομείο Κορίνθου είναι μεγάλα προέβη ο Πάνος Παπανικολάου -Διδάκτορας Ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ, Νευροχειρουργός και Διευθυντής της Ν/Χ κλινικής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας και Γενικός Γραμματέας ΟΕΝΓΕ.

Ο κ. Παπανικολάου, παρεμβαίνοντας σε συζήτηση που διοργάνωσε το realpolitic.gr για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας επιβεβαίωσε αυτό που έχει γραφεί για την απουσία πνευμονολόγων στο νοσοκομείο εν μέσω covid, αλλά και για την υποστελέχωση σε εξειδικευμένο προσωπικό:

αυτή τη στιγμή που μιλάμε -τώρα, όχι την άνοιξη του 2020, τώρα- στην πτέρυγα covid του Νοσοκομείου Κορίνθου εφημερεύουν δύο γιατροί φυσικής ιατρικής αποκατάστασης, ένας δερματολόγος και ένας γαστρεντερολόγος, ενώ το νοσοκομείο δεν έχει πνευμονολόγο. Καταλαβαίνεται τι σημαίνουν όλα αυτά…”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 1.30.40

Σαν σήμερα: Όταν η Κατίνα Παξινού έλαμπε στο διεθνές στερέωμα

Previous article

Συζητήσεις και αποφάσεις για την αναβάθμιση του Αστρονομικού Σταθμού στο Κρυονέρι Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.