ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποχώρηση Βασιλόπουλου από τον ΠΑΣ Κόρινθος με βόμβες για Περιφέρεια, Δήμο και ΕΠΣ Κορινθίας

0

Την αποχώρηση του ιδίου και της οικογένειάς του από τον ΠΑΣ Κόρινθος ανακοίνωσε σήμερα ο Γιάννης Βασιλόπουλος. Ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια συνέδεσε το όνομά του με την ιστορική ομάδα της Κορίνθου έριξε την βόμβα, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει ο χρόνος και ενώ το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορινθίας έχει διακοπεί, για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνεντευξη Τύπου ο κύριος λόγος που τον οδήγησε να αποχωρήσει συνδέεται με το γηπεδικό

Ειδικότερα, ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε πως με ευθύνη της περιφέρειας ο ΠΑΣ Κόρινθος στερείται την έδρα του (γήπεδο Συνοικισμού) και φιλοξενείται στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. Ωστόσο αυτό γίνεται μόνο για τους αγώνες, αντίθετα οι προπονήσεις γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο πίσω από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, σε έναν χώρο ο οποίος, όπως ανέφερε χαρακτηρισιτκά ο κ. Βασιλόπουλος «είναι για μουλάρια, όχι για ποδοσφαιριστές».

Υπενθύμισε μάλιστα ότι χάρη σε ενέργειες που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός δόθηκαν στην περιφέρεια 200.000 ευρώ για ανακατασκευή του γηπέδου Συνοικισμού. «Έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, η προγραμματική σύμβαση είναι σε ισχύ, έπρεπε να έχουμε μπει σε φάση υλοποίησης και εδώ και έξι μήνες υπάρχει εμπαιγμός από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τα χρήματα υπάρχουν, η Περιφέρεια τα έχει πάρει, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα, με ευθύνη της Περιφέρειας…», ξεκαθάρισε ο κ. Βασιλόπουλος.  

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο ο διοικητικός ηγέτης του ιστορικής Κορίνθου αποχωρεί αφορά την μη επιχορήγηση της ομάδας στα 6 χρόνια που είναι ο ίδιος στο τιμόνι της ομάδας. Ανέφερε πως ο δήμος δεν εκπλήρωσε την υποχρέωσή του για επιχορήγηση 20.000 ευρώ: «Πριν από δύο χρόνια ψηφίστηκε να πάρει η ομάδα 20.000 ευρώ, τα προγραμματίσαμε, τα βάλαμε στις υποχρεώσεις μας και πλέον υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες γιατί τα χρωστάει ο δήμος. Η ομάδα δεν χρεωστάει πουθενά, αντίθετα ο δήμος τις χρωστάει 20.000 ευρώ…».

Ο τρίτος λόγος αποχώρησης είναι αμιγώς ποδοσφαιρικός – παραγοντικός και αφορά το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στο νομό: «όλα όσα συμβαίνουν με έχουν κουράσει. Ο ορισμός του διαιτητή στον αγώνα της ομάδας μας την τελευταία αγωνιστικής  ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είναι ένας διαιτητής που εδώ και τέσσερα χρόνια δεν τον θέλουμε γιατί έχει κάνει διαιτησίες πονηρές και άσχημες, παρ όλα αυτά μας τον όρισαν…». Ο κ. Βασιλόπουλος άφησε και άλλες καθαρές αιχμές για την διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας, αλλά και τον μη επίσημο ορισμό παρατηρητή διατησίας για το τελευταίο ματς του ΠΑΣ Κόρινθος…     

Από εκεί και πέρα οι δράσεις των Ακαδημιών συνεχίζονται κανονικά, ενώ για την πρώτη ομάδα ανέφερε πως παραδίδει την ομάδα με εξασφαλισμένη ουσιαστικά την πρώτη θέση στον όμιλο και χωρίς υποχρεώσεις.

TO ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠO ΤΟ KORINTHOSNEWS

Ρομά έφερναν ναρκωτικά στην Κόρινθο – Έπεσαν πυροβολισμοί

Previous article

Κυβέρνηση: Οι εμβολιασμένοι θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα rapid test!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.