ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε περιπτώσεις κλοπών εξιχνίασε η Αστυνομία της Νεμέας

0

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε επιχειρήσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως και 34 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.2.2021 έως και την 12.4.2021, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, είχαν διαπράξει συνολικά, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε επιχειρήσεις.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, όχημα, μεταλλικά αντικείμενα, ανταλλακτικά και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -68.000- ευρώ, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων όπως και το όχημα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας.

Πεντακόσια εκατ. ευρώ σε… δραχμές φυλαγμένες στα σεντούκια

Previous article

Πώς γιορτάζαν οι Έλληνες τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Τουρκοκρατία και την Απελευθέρωση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.