Life

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ: “Ξεκλείδωσε” το δίκτυο αποχέτευσης σε Άσσο – Λέχαιο – Βόχα! – 61 εκατομμύρια για βιολογικό καθαρισμό

0

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα – σε σημασία αλλά και κόστος- που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια στην Κορινθία “ξεκλειδώνει” εντός των αμέσως επόμενων ημερών. Πρόκειται για την έγκριση χρηματοδότησης 61.556.000 € για το έργο «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Άσσου – Λεχαίου – Βόχας, αγωγός μεταφοράς και επέκταση της υφιστάμενης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων.

Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, στους δημάρχους Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων,  Γιώργο Γκιώνη, και Βέλου – Βόχας, Αννίβα Παπακυριάκο, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ταγαράς βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε διαρκή συνεργασία με τους δημάρχους, καθώς και με τους μηχανικούς των τεχνικών τους υπηρεσιών, για να υπάρξει αυτή η θετική εξέλιξη στο αποχετευτικό της περιοχής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κορινθία – Ποιους είδε, τι επισκέφτηκε, τι είπε

Previous article

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Συμφώνησαν για campus στην Δημοτική Αγορά Νανόπουλος και Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Life