ΔΗΜΟΙ

Να μείνουν αύριο κλειστά τα σχολεία στην Κορινθία σκέφτονται οι δήμαρχοι – αναμένονται οι ανακοινώσεις

0

Καμία …”Ελπίδα” δεν έχουν, όπως φαίνεται, τα σχολεία στην Κορινθία να παραμείνουν αύριο ανοιχτά, αφού οι πολικές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την πανδημία οδηγούν τους δήμους και του νομού, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, στην απόφαση να κρατήσουν τους μαθητές στο σπίτι και τα μαθήματα να γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Ήδη ο δήμος Βέλου Βόχας ανακοίνωσε ότι θα μείνουν κλειστά αύριο τα σχολεία ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Korinthia.net.gr και στην Κόρινθο ο Βασίλης Νανόπουλος αναμένεται να αποφασίσει κάτι ανάλογο, αν και οι επίσημες αποφάσεις θα ανακοινωθούν προς το μεσημέρι. Στο Ξυλόκαστρο και το Λουτράκι οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν το απόγευμα, αν και δύσκολα θα αποφύγουν και εκεί το …τετελεσμένο.

Ο προβληματισμός έγκειται κυρίως στον συνδυασμό των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (οι οποίες αύριο το πρωί και μέχρι το μεσημέρι, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, δεν θα ξεπεράσουν τους +2 βαθμούς, στα παράλια) και στα πρωτόκολλα της πανδημίας που επιβάλλουν να ανοίγουν τα παράθυρα, για ένα χρονικό διάστημα, ακόμα και μέσα στις τάξεις.

Επίσημες ανακοινώσεις, πάντως, θα γίνουν αργότερα, μέσα στην ημέρα.

Μία βόλτα μάς ξαναθύμισε την ιστορία του Ιουστινιάνειου (Εξαμίλειου) Τείχους (φωτό)

Previous article

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Βέλο και Βόχα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΔΗΜΟΙ