ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αδιανότητος διάλογος του συνεργάτη του Καμπόσου που προκάλεσε την απόλυσή του – Τι έγραψε για την 24χρονη, θύμα βιασμού, από τη Θεσσαλονίκη

0

Θα μπορούσε να πει κανείς, “ζουν αναμεσά μας”. Ο αδιανόητος διάλογος του συνεργάτη του Δημήτρη Καμπόσου στο Facebook, για την 24χρονη κοπέλα που βρέθηκε στο επίκεντρο της ανατριχιαστικής υπόθεσης βιασμού στην Θεσσαλονίκη, ανέδειξε όχι μόνο την μαυρίλα της κοινωνίας μας, αλλά και τον βαθύ συντηρητισμό που την κατατρέχει.

Ο πρώην -πλέον- ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου είχε κάνει ιδιαίτερα υποτιμητικά σχόλια στο facebook στα οποία αναφερόταν κατά της 24χρονης η οποία έπεσε θύμα βιασμού. Όσα έγραψε προκάλεσαν την οργή όχι μόνο σε τοπικό αλλά σε πανελλήνιο επίπεδο και οδήγησαν στην απόλυσή του από την θεση του ειδικού συνεργάτη.

Βέβαια είναι και ένα ζητούμενο, πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τέτοιες απόψεις να είναι ειδικός συνεργάτης οποιουδήποτε δημόσιου προσώπου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Όπως κι αν έχει ο Καμπόσος πήρε θέση και τον απέπεμψε από την θέση, ενώ ο ίδιος ο συνεργάτης φαίνεται πως έκλεισε τον λογαριασμό του, υπό τον φόβο μηνύσεων και αγωγών για όσα έγραψε…

Η κίνηση αυτή του συνεργάτη του δημάρχου έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, από πολίτες οι οποίοι κοινοποίησαν την ανάρτηση:

Μάλιστα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απάντησε στον ίδιο τον Χρήστο Αγγελόπουλο. Δείτε τι του αναφέρει:

Επίσης ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών  Δημήτρης Καμπόσος μόλις ενημερώθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με τον συνεργάτη του πήρε ξεκάθαρη θέση εναντίον του.

Η ανάρτηση του δημάρχου:

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο ο οποίος ανέφερε «Δεν συντάσσομαι με τέτοιες τοποθετήσεις. Έχω απαντήσει στη σελίδα μου στο Facebook και θα δω τι θα κάνω με τον κύριο τις επόμενες ημέρες».

Το απόγευμα της Κυριακής ο δήμαρχος έκανε γνωστό με επιστολή την οποία έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πως απέλυσε τον συνεργάτη του. Δείτε την επιστολή:

πηγή-zougla.gr

Αν οδηγείς ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε χιονισμένο μποτιλιάρισμα

Previous article

ΠΙΝΑΚΕΣ: Η «Ελπίδα» φέρνει χιονοκαταιγίδες: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο που αναμένεται να σαρώσει την Ελλάδα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.