ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Open Mall Λουτρακίου: Παρουσιάστηκε η μελέτη – Τι αλλάζει στην πόλη

0

Το πρώτο στάδιο της μελέτης marketing για την προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου παρουσιάστηκε χθες (Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022) στο Δημαρχείο Λουτρακίου, παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτη Λουζιώτη και της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, Ανδριάνας Κουρούκλη. Παρόντες ήταν ακόμη εκπρόσωποι της Lever, καθώς και επιχειρηματίες της περιοχής του Λουτρακίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Γκιώνης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μία εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της. Παράλληλα, τόνισε πως η δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, με την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις και συστήματα “έξυπνης πόλης”, θα προσδώσει μια υπεραξία και ένα θετικό πρόσημο στην τοπική οικονομία καθώς αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του Λουτρακίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Λουζιώτης παίρνοντας το λόγο, δήλωσε ότι ο αναπτυξιακός χαρακτήρας του έργου θα αναβαθμίσει το εμπορικό κέντρο του Λουτρακίου από πλευράς λειτουργικότητας και αισθητικής και θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας τόσο των 93 ωφελούμενων επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης, όσο και ευρύτερης αγοράς του Λουτρακίου.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, Ανδριάννα Κουρούκλη δήλωσε ότι το έργο αυτό θα αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης, θα δώσει μια νέα πνοή στην αγορά και θα κάνει την πόλη ανταγωνιστικότερη.

Στην συνέχεια το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι της εταιρείας LEVER, Άλκης Κυριάκου, Βασίλειος Μπλέσιος και ο συνεργάτης του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Κλεάνθης Λαλουδάκης, οι οποίοι παρουσίασαν αναλυτικά το πρώτο στάδιο της Μελέτης Μάρκετινγκ και Στρατηγικού Σχεδιασμού της Αγοράς Λουτρακίου.

Πηγή φώτο: Monoloutraki.gr

Πρωτοβουλία για να ανακληθούν οι ακαδημαϊκοί τίτλοι που έχουν χορηγηθεί από ελληνικά πανεπιστήμια στον Πούτιν

Previous article

Ο …Μπενζεμά του Πανκαμαριακού χτύπησε στο τέλος και 4-3 την Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.