ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άξιζε τη νίκη η Μικτή Κ15

0

Στο γήπεδο Τραγάνας Κιάτου το πρωί της Τετάρτης (16/3) η Μικτή Κορινθίας Κ15 έμεινε στο 0-0 κόντρα στην ΕΠΣ Αθηνών, για 6η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενώσεων.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Μικτή Κορινθίας, που τα έδωσε όλα, έπιασε καλή απόδοση και άξιζε τη νίκη. Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, η Κ15 ήταν ανώτερη, επέβαλε τον ρυθμό της και το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ.

Η ομάδα λειτούργησε εξαιρετικά ανασταλτικά και επί της ουσίας δεν απειλήθηκε. Αντίθετα ήταν εκείνη που δημιούργησε έξι κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Κουτσουμπέλας ήταν εκείνος που απείλησε περισσότερο τον αντίπαλο με τις ευκαιρίες που έκανε, ενώ στάθηκε και άτυχος, καθώς είχε και ένα δοκάρι.  

Μπορεί η πρώτη νίκη στον 6ο όμιλο να μην ήρθε ωστόσο, η εμφάνιση για την Κ15 ήταν αρκετά καλή, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο και τις ικανότητές του, δείχνοντας θετικά στοιχεία.

Η σύνθεση της Μικτής Κορινθίας: Εξαδάκτυλος Σ., Εξαδάκτυλος Β., Οικονόμου, Πρόφκα, Θελερίτης, Κίτσος, Ζακούρας, Νικολάου, Σώτος, Καρνασιώτης, Κουτσουμπέλας. Έπαιξαν και οι Φιλιππάκης, Κωστόπουλος, Καυκάς, Λιάκος, Κεφερλής.

ΠΗΓΗ: STISENTRA.GR

Σήμαναν τα “τύμπανα”! Συγκεντρώνονται οι αγρότες

Previous article

Καμπάνες για Τενεάτη και Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.