ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠεριφερεια

Σύσκεψη για τα απορρίμματα της περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη

0

Σε σύσκεψη καλεί ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, την ερχόμενη Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, τους δημάρχους της πρώτης διαχειριστικής ενότητας (Αργολίδα, Κορινθία και μέρος της Αρκαδίας) της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης, τα απορρίμματα των δήμων των οποίων οδηγούνται προς επεξεργασία στην μονάδα της Παλαιόχουνης.


Στην εν λόγω σύσκεψη έχουν κληθεί να μετάσχουν επίσης και οι δήμαρχοι Σπάρτης και Δυτικής Μάνης, οι δήμοι των οποίων προσωρινά -εξ αιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν- προωθούν τα απορρίμματά τους στην πιο πάνω μονάδα επεξεργασίας.
Μεταξύ των Θεμάτων της σύσκεψης περιλαμβάνεται η διαδικασία πληρωμής της διαχείρισης των απορριμμάτων στην μονάδα διαχείρισης της Παλαιόχουνης.


Ακόμα, θα συζητηθεί η λειτουργία της εν λόγω μονάδας και θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την πορεία των εργασιών αφ’ ενός στον ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) Σπαθοβουνίου και αφ’ετέρου στις μονάδες διαχείρισης Σκάλας και Καλλιρρόης.
Τέλος, στην ίδια σύσκεψη θα συζητηθούν οι ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν όσον αφορά στην προώθηση της ανακύκλωσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

“Παρούσα” με μεγάλη συμμετοχή η Κορινθία στην πανελλαδική απεργία ενάντια στην ακρίβεια

Previous article

Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.