ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠεριφερειαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Κορινθία

0

Στις αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε χθες Τρίτη 5 Απριλίου περιλαμβάνονται και κάποιες που αφορούν το νομό μας.


Αναλυτικά και σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες η Περιφέρεια, η Επιτροπή προέβη στην κατακύρωση αναδόχου, στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την κατασκευή αρδευτικών έργων στις περιοχές των ΤΟΕΒ Ξυλοκάστρου, Καρυώτικων, Βελανιδιάς, Μελισσίου και Πιτσών, στην Κορινθία, με συνολικό προϋπολογισμό 700.000 ευρώ.


Επίσης, προέβη στην έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για την κατασκευή, με προϋπολογισμό 320.000 ευρώ, του ισόπεδου κόμβου στην γέφυρα του Γκα στην διασταύρωση των Αθικίων, στην παλαιά εθνική οδό οδό Κορίνθου – Άργους.
Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε εξ άλλου το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για το με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ έργο συντήρησης και σήμανσης του επαρχιακού δρόμου Λυκοποριά – Καλλιθέα – Ελληνικό.
Τέλος , η Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από το πρόγραμμα “Παρεμβάσεις με στόχο την βελτίωση του δημόσιου χώρου” -που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης- της πράξης που αφορά στην αξιοποίηση και ανάδειξη σε περιβαλλοντικό πάρκο του καταργημένου δικτύου σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου – Βέλου.

Σύσκεψη για τα απορρίμματα της περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη

Previous article

Συνάντηση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Κορίνθου με τον βουλευτή Γεώργιο Ψυχογιό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.