ΘΕΑΤΡΟΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΙΝΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντίο Κώστα

0

Με μεγάλη θλίψη αποχωριζόμαστε τον αγαπημένο μας Κώστα Μαζαράκη. Από την παιδική του ηλικία μέσα στην Τέχνη, ξεκινώντας από τον κινηματογράφο του πατέρα του που πέρασε έπειτα στα δικά του χέρια. Η πορεία του στο θεατρικό σανίδι είναι αξιοζήλευτη. Με ταλέντο ισάξιο των αγαπημένων Ελλήνων κωμικών και τραγικών ηθοποιών, πολλοί είμασταν αυτοί που σκεφτόμασταν πόσο έχανε ο κινηματογράφος και το επαγγελματικό θέατρο που δεν είχε στους κόλπους του τον Κώστα… Είμασταν όλοι όμως εμείς τυχεροί που τον απολαύσαμε στους πιο σπουδαίους ρόλους του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Αναμετρήθηκε μαζί τους με την στόφα του Ηθοποιού που είναι ολοκληρωτικά δοσμένος στην τέχνη του, χωρίς ακκισμούς και ναρκισσισμούς. Ένας πραγματικός εργάτης του Θεάτρου.

Ξεκινώντας από την Σικυώνια Σκηνή, έπειτα για περισσότερα από είκοσι χρόνια μέλος του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Κορινθίων και τα τελευταία δέκα χρόνια μέλος του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, ο Κώστας αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο ερασιτεχνικό θέατρο της Κορινθίας

Κώστα υποκλινόμαστε στο ταλέντο σου και στην αγάπη σου για την Τέχνη. Καλό ταξίδι φίλε μας και συμπαίχτη μας στο σανίδι. Καλές “τζενεράλε” και πρεμιέρες στη γειτονιά των αγγέλων πια.

107 νέα κρούσματα η Κορινθία – 77 νεκροί και 329 διασωληνομένοι

Previous article

Ο FDA ενέκρινε το πρώτο τεστ ανίχνευσης Covid από την αναπνοή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΘΕΑΤΡΟ