ΔΗΜΟΙ

Βορίδης: “δεν θα αλλάξει η διάταξη για τα προ ημερησίας στα δημοτικά συμβούλια”

0

Παρά την έντονη αντίδραση της ΚΕΔΕ και σύμπασας της αντιπολίτευσης στην Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης δεν προτίθεται να αποσύρει την διάταξη, που φιμώνει τους επικεφαλής των μειοψηφούντων δημοτικών παρατάξεων και τους αφαιρεί το δικαίωμα να προτείνουν προς συζήτηση στα δημοτικά συμβούλια θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.

«Δεν μπορεί να κρατάνε τόσες πολλές ώρες οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, γιατί κάποιοι της μειοψηφίας θέλουν να βάζουν θέματα άσχετα», υπογράμμισε ο υπουργός προσθέτοντας: «Θέλει κάποιος επικεφαλής να βάλει θέμα για την Ουκρανία και η συνολική διαδικασία να τραβάει».

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα στο ilektrav.gr εξειδικεύοντας το ερώτημα, γιατί προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, πρέπει να λάβει την ψήφο της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου ως «κατεπείγον», ο Μ. Βορίδης είπε: «Η διάταξη είναι καλή. Δεν θα αλλάξει!». Πρόκειται, λοιπόν, για συνειδητή φίμωση της αντιπολίτευσης, δια χειρός Βορίδη και κόντρα στην εκπεφρασμένη αντίδραση σύμπασας της ΚΕΔΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: ILEKTRAV.GR

Κιάτο: ο δήμος παράτησε και τους νεκρούς στην τύχη τους

Previous article

50 χρόνια Landis+Gyr στην Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΔΗΜΟΙ