ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάχη για να ζήσει δίνει ο 15χρονος Γιάννης, έκκληση για αίμα – η μοιραία όπισθεν στην αριστερή λωρίδα

0

Μάχη με την ζωή δίνει ο 15χρονος Γιάννης Κ., ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που βύθισε στο πένθος δυο οικογένειες. Αυτή την στιγμή νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ενώ η οικογένεια έκανε συνεχείς εκκλήσεις μέσω των social media προκειμένου να βρεθούν μονάδες αίματος, ώστε να χειρουργηθεί το παιδί, που έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες το αίμα συγκεντρώθηκε και ο 15χρονος χειρουργήθηκε, αλλά η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Το θετικό στοιχείο είναι πως οι γιατροί δεν αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν και έτσι ελπίζουν ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τα τραύματά του.

Στο νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύεται ο 17χρονος συνοδηγός Γ.Σ. που είναι ελαφρύτερα τραυματισμένος (έχει χτυπήσει στη μέση) και δεν κινδυνεύει, ενώ ελαφρά έχει τραυματιστεί ο 69χρονος Βρετανός οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στα stories του, πάντως, ο 15χρονος λίγη ώρα πριν από το δυστύχημα είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο, στο οποίο διακρίνεται να ακούει μουσική και να οδηγεί.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του παιδιού που οδηγούσε ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την 18χρονη αδερφή του, Αναστασία Κ., η οποία σκοτώθηκε επί τόπου, όπως και ο 15χρονος Αποστόλης Η., οι οποίοι κάθονταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και δέχτηκαν όλη την ένταση της πρόσκρουσης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το όχημα που οδηγούσε ο 15χρονος έκανε λάθος και προσπέρασε την έξοδο προς την οποία ήθελαν να κινηθούν τα τέσσερα παιδιά.

Τότε, ο οδηγός θέλησε να κάνει όπισθεν, παρά το γεγονός ότι κινούνταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ώστε να μπορέσει να βγει από την έξοδο και να συνεχίσει στον προορισμό του.

Ο 15χρονος δεν είδε ότι ακολουθούσε άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα τα δύο ΙΧ να συγκρουστούν με σφοδρότητα.

Συντριβή Antonov στην Καβάλα: Ο δραματικός διάλογος μεταξύ πιλότου και πύργου ελέγχου

Previous article

Κόρινθος: «Πήρε κρυφά το κλειδί, το είχε ξανακάνει-Δεν είχαν πιει», λέει η θεία του 15χρονου οδηγού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.