ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόρινθος: «Πήρε κρυφά το κλειδί, το είχε ξανακάνει-Δεν είχαν πιει», λέει η θεία του 15χρονου οδηγού

0

Η έξοδος που έχασε και η απόφαση να κάνει όπισθεν πάνω στην Εθνική Οδό στάθηκε μοιραία για την αδερφή και τον φίλο του 15χρονου οδηγού, που είχε πάρει κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών του…

Όπως ανέφερε η θεία του 15χρονου και της 18χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα, ο 15χρονος είχε ξαναπάρει άλλη μία φορά κρυφά από τους γονείς του τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

«Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 02:30 τη νύχτα» ανέφερε η θεία του 15χρονου.

«Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά» πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι οι γονείς τους δεν γνώριζαν ότι έχουν φύγει με το αυτοκίνητο.

Παράλληλα, η θεία του 15χρονου υποστήριξε ότι δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ, ενώ υπογράμμισε πως αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν την ίδια επιλογή με αυτόν, αν χάσουν τη συγκεκριμένη έξοδο στην εθνική οδό.

«Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω.

Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Έμαθε για την αδελφή του

Μάλιστα, ο 15χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, καθώς συγκρούστηκε από πίσω τους διερχόμενο όχημα που οδηγούσε Βρετανός, πληροφορήθηκε από τη μητέρα του για τους δύο νεκρούς, μεταξύ των οποίων και η αδελφή του και ξέσπασε.

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν ακαριαία», σημείωσε η θεία του.

Μάχη για να ζήσει δίνει ο 15χρονος Γιάννης, έκκληση για αίμα – η μοιραία όπισθεν στην αριστερή λωρίδα

Previous article

Ολόκληρος ο δήμος Κορινθίων στο σκοτάδι από βλάβη του ΔΕΔΔΗΕ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.