ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: φορέστε ξανά τις μάσκες

0

Με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας επανέρχεται στο ζήτημα της χρήσης μάσκας καθώς βρισκόμαστε στην ακμή του 6ου κύματος της πανδημίας και “επιμένει στην υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους παροχής υγειονομικής φροντίδας, συστήνει ισχυρά τη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και προτρέπει σε ιδιαίτερη προσοχή στις καταστάσεις υψηλού μεταδοτικού κινδύνου…”.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας αναφέρει

Τα επιδημιολογικά δεδομένα του νομού μας αναφέρουν ραγδαία αύξηση των περιστατικών COVID-19, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Στο γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί και η αύξηση των νοσηλειών στο νοσοκομείο Κορίνθου, η κατακόρυφη άνοδος ασθενών στο ΤΕΠ του νοσοκομείου, στα Κέντρα Υγείας του νομού και στα ιδιωτικά ιατρεία.

Είναι η ώρα που πρέπει, όσα μάθαμε βιαίως για τη πρόληψη λοιμώξεων τη τελευταία διετία, να τα εφαρμόσουμε προάγοντας την ατομική μας ασφάλεια. Κατανοούμε τον βαθμό δυσκολίας, εν μέσω καλοκαιριού, αλλάαντιλαμβανόμαστε όλοι πως ο ιός είναι πια κομμάτι της ζωής μας (όπως και άλλοι χιλιάδες) και πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας απευθυνόμενος στους πολίτες του νομού μας, επιμένει στην υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους παροχής υγειονομικής φροντίδας, συστήνει ισχυρά τη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και προτρέπει σε ιδιαίτερη προσοχή στις καταστάσεις υψηλού μεταδοτικού κινδύνου.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Nα μην τολμήσουν να αυξήσουν τα δημοτικά τέλη οι δήμαρχοι

Previous article

“Φουσκώνουν” τις τιμές στην κιλοβατώρα οι πάροχοι και θα “ματώσει” ο προϋπολογισμός

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.