ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξέσπασε κρίση στην Εθνική Δημιουργία – Τζήμερος και Φαήλος έδιωξαν τον Μπογδάνο, που κράτησε την Λατινοπούλου

0

Με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης, επικεφαλής του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Μπογδάνος διαφώνησε με τις επιθέσεις Κρανιδιώτη στον Νίκο Ανδρουλάκη. Μάλιστα, όπως λέγεται, απαίτησε να κατέβουν οι σχετικές αναρτήσεις που άφηναν «απαράδεκτα υπονοούμενα και προσωπικούς χαρακτηρισμούς». Το αίτημα Μπογδάνου δεν έγινε δεκτό και η ρήξη ήταν αναπόφευκτη.

Συνεχίζουν Μπογδάνος-Λατινοπούλου με το κόμμα «Εθνική Συμφωνία»
Ας σημειωθεί ότι μόλις χθες ο Κων. Μπογδάνος είχε ανακοινώσει την απόφασή του να χρίσει αντιπρόεδρο του κινήματος «Εθνική Συμφωνία» [και όχι «Εθνική Δημιουργία»] την Αφροδίτη Λατινοπούλου, την οποία πρόσφατα είχε διαγράψει η ΝΔ, αφού οι τελικές αποφάσεις είχαν ληφθεί.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανήρτησε μία φωτογραφία στο instagram, του ιδίου μαζί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τη συνόδευσε με μία λεζάντα που αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη θέση της αντιπροέδρου της Εθνικής Συμφωνίας την κα Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Για εκτεταμένη ενεργειακή φτώχεια προειδοποιεί ο Συνήγορος του Πολίτη

Previous article

Ναυάγιο στη Ρόδο: Δεκάδες οι αγνοούμενοι – Άκαρπες έως τώρα οι έρευνες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.