ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΥ: Ισχυρή καταιγίδα στην Κορινθία το μεσημέρι

0

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με την οποία προειδοποιεί για έντονες βροχοπτώσεις που θα εξελιχτούν πιθανά σε καταιγίδες.

Ειδικότερα από τις 12 το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν και από τις 3.00 θα πέσουν οι πρώτες βροχές, που θα εξελιχτούν σε καταιγίδες το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι αδύναμοι, ενώ θα έχει και πολύ υγρασία. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς.

Οι βροχοπτώσεις και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν μέχρι την Παρασκευή, αλλά το σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά και οι θερμοκρασίες θα ξαναγίνουν αυγουστιάτικες.

Στο Ειδικό Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναφέρονται τα εξής:

“Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους, προβλέπεται από αύριο Τρίτη έως και την Παρασκευή.

Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν και σε ώρες εκτός της κλασικής αστάθειας (μεσημέρι – απόγευμα) και θα επηρεάσουν όχι μόνο την ηπειρωτική αλλά και τη νησιωτική χώρα και κυρίως το Αιγαίο. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα δεχτούν η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η βόρεια Εύβοια, το βόρειο Αιγαίο και η Χαλκιδική κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΥ: Ισχυρή καταιγίδα στην Κορινθία το μεσημέρι

Previous article

Στρατόπεδο Κορίνθου: 10 χρόνια από τότε που έγινε στρατόπεδο συγκέντρωσης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ