ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κόρινθος: H τρομακτική στιγμή που 19χρονος παρασύρεται από οδηγό ο οποίος βάζει όπισθεν και τον πατά ξανά

0

Πώς περιγράφει το θύμα την εφιαλτική εμπειρία που έζησε 

Ο χρόνος παγώνει και ο βαθμός ασυνειδησίας δημιουργεί σοβαρό προβληματισμό. Είναι η στιγμή της παράσυρσης 19χρονου στον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου από οδηγό, ο οποίος αφού χτυπά τον πεζό, στη συνέχεια βάζει όπισθεν και ξαναπερνά από πάνω του.

https://www.megatv.com?p=727574

Τρία χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το ξημέρωμα. Ο 19χρονος, κατάφερε να επιζήσει και ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά για την πλήρη ανάρρωσή του. 

«Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα από αυτό που βρίσκομαι εγώ και η πορεία του προς εμένα φαίνεται αδικαιολόγητη. Αφού με χτύπησε, εκτέλεσε οπισθοπορία, κάνει μια ελαφρά αναπήδηση και περνάει από πάνω μου. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι είμαι στο οδόστρωμα, αντιλαμβάνομαι τα φώτα στο πεζοδρόμιο και μετά θυμάμαι που ξύπνησα στο νοσοκομείο», τα λόγια του νεαρού από την εφιαλτική εκείνη βραδιά που βίωσε.
«Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω, δεν έχουμε διενέξεις, δεν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών», προσθέτει.

Ο οδηγός εν τέλει σταμάτησε, βγήκε και πλησίασε τον τραυματία. Ένα αγροτικό πέρασε εκείνη την ώρα από τον δρόμο χωρίς να κόψει ταχύτητα. Πέρασε δίπλα από το τραυματισμένο παιδί και συνέχισε την πορεία του.

Ο οδηγός επέστρεψε στο αυτοκίνητο, κάλεσε κάποιον στο τηλέφωνο και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε άνδρας τον οποίο φαίνεται να γνώριζε και μαζί πήγαν πάνω από τον 19χρονο.

Η αδερφή πήρε τη θέση του

Το ασθενοφόρο καταφθάνει λίγα λεπτά αργότερα. Ο οδηγός απομακρύνεται από το σημείο πεζός και εμφανίζεται η αδελφή του, η οποία αναλαμβάνει δράση. Ενημερώνει το πλήρωμα του ασθενοφόρου ότι είναι εκείνη η οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε τον 19χρονο.

Μάλιστα, φαίνεται να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου που μέχρι πριν λίγο οδηγούσε ο αδελφός της και να συμπεριφέρεται σαν να είναι το δικό της.

Οι τραυματιοφορείς αντιδρούν αστραπιαία, ο 19χρονος, σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα, τη μέση, τα άκρα, βρίσκεται πλέον στο ασθενοφόρο και κατευθύνεται στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία δεν έχει προλάβει να φτάσει στο σημείο. Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως η οδηγός και υπαίτιος της παράσυρσης, παραμένει στο σημείο έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της.

Αναζητούν δικαιοσύνη

Η υπόθεση αυτή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, δίχως μέχρι σήμερα να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη.

Επί τρεις μήνες η αδελφή του οδηγού επέμενε ότι ήταν εκείνη πίσω από το τιμόνι. Όταν όμως έγινε γνωστό ότι υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την αλήθεια, ο οδηγός ομολόγησε την πράξη του.

«Την ώρα που έχει φθάσει το ασθενοφόρο στον τόπο του ατυχήματος, προλαβαίνει ο δράστης και αλλάζει θέση με την αδερφή του».

Μυστήριο μέχρι σήμερα παραμένει και η ταυτότητα του άνδρα που ειδοποιήθηκε από τον οδηγό, έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, ωστόσο ουδέποτε παρουσιάστηκε στις Αρχές ως μάρτυρας για να καταθέσει.

Πηγή: https://www.protothema.gr/

Ψευδόμενος ο Γ. Βούρος επαναπροκηρύσσει τον διαγωνισμό οδοφωτισμού ύψους 3,72 εκατ. ευρώ

Previous article

Κόρινθος: «Πρέπει να ανοίξουν στόματα στο χωριό, να πουν τι περνούσε η μητέρα της Αμέλιας», λέει φίλη της

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.