Life

Στο Χιλιομόδι το Σάββατο η κηδεία της Ειρήνης Παπά

0

Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Χιλιομόδι Κορινθίας η εξόδιος ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. 

«Η κηδεία της θα γίνει στο χωριό καταγωγής της που λάτρευε. Ήταν επιθυμία της να ταφεί στο Χιλιομόδι», είπε στο star.gr ο γνωστός σκηνοθέτης κι ανιψιός της αείμνηστης ηθοποιού, Μανούσος Μανουσάκης.

Όπως σημείωσε, το σπουδαιότερο και πιο σημαντικό από το να είναι κάποιος συγγενής, κάποιου, που είναι και μία υποχρεωτική σχέση, είναι να τον έχει επιλέξει για φίλο:

«Η Ειρήνη Παπά με είχε επιλέξει ως φίλο της, πράγμα που είναι πολύ τιμητικό και όχι εύκολο, για όποιον ήξερε την Ειρήνη.  Αυτή ήταν και η κυρία σχέση μας, η φιλία, καθώς η σχέση θείας-ανιψιού, θα μπορούσε να ήταν κι αδιάφορη σχέση. Ωστόσο, δεν ήταν αδιάφορη καθώς συμπληρωνόταν και ολοκληρωνόταν από τη φιλία που μας συνέδεε, τη συνεργασία σε διάφορα πράγματα».

Η σειρά που έγραψε η Ειρήνη Παπά με τον Μανούσο Μανουσάκη 

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός, είχαν ξεκινήσει με την Ειρήνη Παπά να γράφουν το σενάριο για μία σειρά που δεν έχει γυριστεί ακόμα. «Ο “Θρύλος των Ατρειδών” το λέμε. Αφορά όλον τον κύκλο, το γενεαλογικό δέντρο των Ατρειδών. Είχαμε κοινό έρωτα για την αρχαιότητα και αυτός ήταν ο λόγος που επιχειρήσαμε να γράψουμε αυτό το σενάριο», είπε.

«Με την Ειρήνη μας συνέδεαν πολλά πράγματα. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρονών, όταν σπούδαζα στην Αγγλία, μια μόνιμη στάση μου ήταν η Ρώμη, όπου ζούσε τότε επί Χούντας η Ειρήνη. Εκεί συγκεντρωνόταν ένας σωρός κόσμος… ο Νίκος ο Κούνδουρος, ο Κούφας, ο Βελιτσόπουλος. Διάφοροι, σπουδαίοι άνθρωποι της εποχής μας», τόνισε.

ΠΗΓΗ: STAR.GR

Αδιανόητο! Κολύμπησε από τη Ρόδο στο Καστελόριζο σε 64 ώρες!

Previous article

Πάνω από 20 εκατ. ευρώ σε έργα ΕΣΠΑ από την περιφέρεια στον δήμο Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Life