ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το “ευχαριστώ” στους ναυαγοσώστες στα Καλάμια – μου έσωσαν την ζωή

0

Ένα δημόσιο “ευχαριστώ” στους ναυαγοσώστες στα Καλάμια απηύθυνε ο Στέφανος Σαρακοστίδης, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι βρέθηκε μια ανάσα από το θάνατο στην παραλία.

Ο κ. Σαρακοστίδης κολυμπούσε στη θάλασσα, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Οι ναυαγοσώστες (Καρσιώτης Παναγιώτης, επόπτης ναυαγοσωστών, Κόλλια Ρωξάνη, ναυαγοσώστρια και Κόλλιας Γιώργος, εκπαιδευόμενος ναυαγοσώστης) κινητοποιήθηκαν άμεσα και τον έβγαλαν έξω, εκκινώντας τις πρώτες βοήθειες.

Να πώς περιγράφει τις δύσκολες εκείνες ώρες ο ίδιος ο κ. Σαρακοστίδης στο δημόσιο ευχαριστώ που έγραψε.

“Ευχαριστώ θερμά τους ναυαγοσώστες της παραλίας Καλάμια στην Κόρινθο, Καρσιώτη Παναγιώτη, επόπτη ναυαγοσωστών, Κόλλια Ρωξάνη, ναυαγοσώστη και Κόλλια Γιώργο, εκπαιδευόμενο ναυαγοσώστη, για τη βοήθειά τους.

Την Παρασκευή το μεσημέρι 23/9 είδαν ότι θα πνιγόμουν ενώ κολυμπούσα και με έβγαλαν έξω από τη θάλασσα. Κατόπιν πήραν τους παλμούς μου, μέτρησαν το οξυγόνο μου και μου έβαλαν φιάλη οξυγόνου, μέτρησαν το ζάχαρό μου, κάλεσαν ασθενοφόρο όντας συνεχώς δίπλα μου. Κυριολεκτικά μου έδωσαν τη ζωή. Τα παιδιά αυτά έχουν ήθος και πραγματικό ενδιαφέρον για τους λουόμενους. Επειδή κολυμπώ συχνά, πάντα με πρόσεχαν λόγω προβλημάτων της υγείας μου.

Είναι οι άγγελοι της παραλίας Καλάμια! Οφείλω να συγχαρώ και τους αξιωματικούς του Λιμενικού Κορίνθου για τον επαγγελματισμό τους, καθώς προσήλθαν στο νοσοκομείο για να πληροφορηθούν άμεσα για το περιστατικό και να κρατήσουν τα στοιχεία μου…”.

Κόρινθος: σήμερα ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Previous article

Η πιο ζεστή πόλη στην Ελλάδα χτες το Λουτράκι – Μίνι καύσωνας όλη την εβδομάδα, 30άρια το Σαββατοκύριακο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.