ΚΑΙΡΟΣ

Η πιο ζεστή πόλη στην Ελλάδα χτες το Λουτράκι – Μίνι καύσωνας όλη την εβδομάδα, 30άρια το Σαββατοκύριακο

0

Στις πόλεις με τις πιο υψηλές θερμοκρασίες βρέθηκε χτες το Λουτράκι από την ΕΜΥ καθώς το θερμόμετρο έφτασε τους 28,8 βαθμούς κελσίου. Αλλά και σήμερα οι προβλέψεις είναι ότι τόσο το Λουτράκι, όσο και όλος ο νομός θα δει υψηλές θερμοκρασίες.

Τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία θα κάνει μία μικρή “βουτιά” στα όρια γύρω από τους 25 βαθμούς για να ανέβει δραματικά και να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς το Σαββατοκύριακο, στον τελευταίο, ίσως, μίνι καύσωνα (για τα δεδομένα της εποχής) του φετινού καλοκαιριού

Ειδικότερα

Στην Κόρινθο το θερμόμετρο θα φτάσει σήμερα στους 27 βαθμούς το μεσημέρι, με αραιή συννεφιά και ανέμους που δεν θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ. Ωστόσο η θερμοκρασία θα κλιμακωθεί τις επόμενες ημέρες για να αγγίξει τους 30 βαθμούς τις επόμενες ημέρες και να τους ξεπεράσει το Σαββατοκύριακο!

Ανάλογες θα είναι οι καιρικές θερμοκρασίες και στο Κιάτο, όπου αύριο Τρίτη ενδέχεται η θερμοκρασία να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς!

Λίγο πιο δροσερά, αλλά πάντως, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι και στο Ξυλόκαστρο, όπου οι τιμές στο θερμόμετρο θα αγγίξουν τους 30 βαθμούς το Σαββατοκύριακο, ενώ σήμερα δεν θα ξεπεράσουν τους 24 βαθμούς.

Το “ευχαριστώ” στους ναυαγοσώστες στα Καλάμια – μου έσωσαν την ζωή

Previous article

Ηχηρή απουσία του πολιτιστικού συλλόγου Περαχώρας από την γιορτή για τη Μάχη της Περαχώρας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ