ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωση της ΟΜ Κορίνθου για την επίσκεψη Αχτσιόγλου

0

Ανακοίνωση για την επίσκεψη της Έφης Αχτσιόγλου στην Κόρινθο εξέδωσε η Οργάνωση Μελών Κορίνθου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου θα βρεθεί αύριο, 15 Νοεμβρίου, η βουλεύτρια Επικρατείας, Τομεάρχης Οικονομικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου.

Ζούμε σε μια εποχή που η κυβέρνηση όχι απλώς δεν λύνει αλλά πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα για τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών και η ΝΔ προστατεύει και θα συνεχίσει να προστατεύει τα ολιγοπωλιακά κέρδη.

Ζούμε σε μια εποχή που η κυβέρνηση εξαπολύει καθημερινά ληστρική επιδρομή στο εισόδημα των πολιτών, που ο πληθωρισμός είναι εκρηκτικός και σταθερά πολύ πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Ζούμε σε μια εποχή που η χώρα μας είναι πρώτη στον ενεργειακό πληθωρισμό για τις επιχειρήσεις και τρίτη για τα νοικοκυριά στην Ευρώπη, ενώ σε όρους αγοραστικής δύναμης οι πολίτες βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Ευρώπης.

Για όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει άλλη απάντηση παρά μόνον η πολιτική αλλαγή, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα σε μία προοδευτική κυβέρνηση να προχωρήσει σε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο.

Η τομεάρχης οικονομικών  Έφη Αχτσιόγλου, θα μας αναλύσει τις διεξόδους που προτείνει και θα αναφερθεί στις έξι εθνικές προτεραιότητες, που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να επανέλθει η Δικαιοσύνη Παντού και να αντιμετωπιστεί η κρίση στην οποία μας έριξε ο Μητσοτάκης και η παρέα του, σε όλους τους τομείς.”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς από την Περιφέρεια! δημοπρατούνται δύο κόμβοι στο mare west

Previous article

ΒΙΝΤΕΟ: Επίσκεψη Ταγαρά στο Ξυλόκαστρο για την διάβρωση των ακτών. Άνω των 10.000.000 ευρώ οι μελέτες.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.