ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολυτεχνείο 1973-2022: Ποιες εκδηλώσεις θα γίνουν για την 49η επέτειο

0

49 χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την ιστορική επέτειο του Πολυτεχνείου και φορείς, οργανώσεις και κόμματα ετοιμάζουν εκδηλώσεις.

Σήμερα η ΠΑΣΠ Κορίνθου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η εξέγερση του Πολυτεχνείου και η συμβολή της στη διαμόρφωση της Δημοκρατίας», στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Κύριοι ομιλητές θα είναι ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

ΠΑΣΠ

Αύριο, Πέμπτη 17 Νοέμβρη, στις 18:00 στο Πανεπιστήμιο (Φλοίσβο), η ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ καλεί σε αγωνιστικό εορτασμό της 49ης επετείου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση “τα συνθήματα του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου και της αντιδικτατορικής πάλης του λαού παραμένουν επίκαιρα και δείχνουν τον δρόμο για ακόμα πιο αποφασιστικούς, μαζικούς και ανυποχώρητους αγώνες για αξιοπρεπή ζωή µε σύγχρονα δικαιώματα. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ μπορούν να εγγυηθούν ότι η οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης θα έχει συνέχεια, διάρκεια και νικηφόρα προοπτική. Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος“.

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου τιμώντας τον αγώνα και την επέτειο του Πολυτεχνείου καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην παγκορινθιακή στάση εργασίας που κήρυξε η διοίκηση την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου. H στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από 13:00 έως 15:00 το μεσημέρι και 22:00 έως 23:00 το απόγευμα. «Όλοι μαζί με αλληλεγγύη, αυτοσεβασμό και αγώνα μέσα από τα συνδικάτα μας μπορούμε να βγούμε νικητές», αναφέρει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

Τέλος, με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Κορινθίας σημειώνει πως τα Νόμιμα Φροντιστήρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κορινθίας δεν θα πραγματοποιήσουν μαθήματα στις 17 Νοεμβρίου 2022.

Γέμισε το Επιμελητήριο για την επίσκεψη της Αχτσιόγλου

Previous article

Στις 3.00 το μεσημέρι η κηδεία του Θανάση Ευθυμίου – Τον αποχαιρετούν φίλοι και συνάδελφοι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.