ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ 2023: Δεσμεύσεις και ανακοινώσεις Σταυρέλη στον δρόμο προς τις κάλπες

0

Συνέχεια στο ζήτημα των προγραμματικών δεσμεύσεων της παράταξής του για τις επόμενες εκλογές έδωσε ο Νίκος Σταυρέλης, ανακοινώνοντας παράλληλα και νέα πρόσωπα που θα είναι υποψήφιοι.

Ειδικότερα, ο κ. Σταυρέλης χαρακτήρισε αδιανόητο ότι το Λέχαιο στερείται ενός δημοτικού κτιρίου για τη στέγαση των υπηρεσιών της κοινότητας και ανακοίνωσε ότι πρόταση της παράταξής του είναι η κατασκευή ενός πνευματικού κέντρου, στη θέση Ράχη, που θα ξαναδώσει στο κέντρο του Λεχαίου την χαμένη του αίγλη.

Όπως είπε το κτίριο θα είναι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με επένδυση πέτρας και η αισθητική του θα ταιριάζει με το περιβάλλον του χώρου δηλαδή με τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, τα εναπομείναντα παραδοσιακά σπίτια του χωριού και τον υπάρχοντα μαντρότοιχο.

Το διώροφο κτίριο θα περιλαμβάνει υπόγειο για πολιτιστικές δραστηριότητες, ισόγειο με αίθουσα αναψυκτηρίου στην οποία θα τελούνται δημοτικές πολιτιστικές τελετές και εκδηλώσεις και πρώτο όροφο για γραφεία της δημοτικής κοινότητας Λεχαίου, των πολιτιστικών συλλόγων και των Συνεταιρισμών.

Δύο συν ένα τα νέα πρόσωπα

Ο κ. Σταυρέλης ανακοίνωσε ακόμα τρία πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του. Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Μανωλάκη, ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά και δύο νέους υποψήφιους: τον Ανδρέα Καλογιάννη που θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην Κόρινθο και τον Παναγιώτης Κούτρα που θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο του Σοφικού.

Ενδιαφέρον είναι πως ο κ. Καλογιάννης είναι “μεταγραφή” από την παράταξη Νανόπουλου και ο κ. Κούτρας από την παράταξη Πνευματικού…

ΕΦΙΑΛΤΗΣ: νερό με προσμίξεις γεωτρήσεων από σήμερα ΚΑΙ στην Κόρινθο – Έκκληση της ΔΕΥΑΚ για περιορισμό κατανάλωσης

Previous article

Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κόρινθο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.