ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Νανόπουλου με την αναπληρώτρια Πρέσβη της Αρμενίας

0

Ιδιαίτερης συμβολικής σημασίας αλλά και ουσίας ήταν η συνάντηση που είχε σήμερα ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος με την αναπληρώτρια πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα Hasmik Dashtouan και την συνεργάτιδα της, σύμβουλο της πρεσβείας της Αρμενίας Armine Ajeksanyan στο γραφείο του στο δημαρχείο Κορίνθου.

Οι ιστορικοί δεσμοί των δυο χωρών κυριάρχησαν στην συζήτηση που διήρκησε πλέον της μισής ώρας όμως τέθηκαν και τα θεμέλια για την ανάπτυξη νέων πολιτιστικών δεσμών με μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που θα λάβουν συγκεκριμένη μορφή σε επόμενη συνάντηση.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι αυτήν την συνάντηση. Αποδεικνύει τις άριστες σχέσεις που διατηρεί  ο δήμος μας με τους Αρμενίους. Οι σχέσεις μας είναι ισχυρές. Είναι ιστορικές και ο δήμος μας σέβεται και τιμά το παρελθόν. Επενδύει όμως και στο μέλλον με την  δημιουργία σχέσεων πολιτισμού. Δεσμών άρρηκτων που  με συναντήσεις, αδελφοποιήσεις, εκδηλώσεις και κοινές δράσεις με την Ελληνική μειονότητα της Αρμενίας που θα δείτε να εξελίσσονται τους επόμενους μήνες» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων με το πέρας της συνάντησης.

Διακόπηκε για τρίτη φορά το δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων – Σύμβουλοι και πολίτες κατά Σκαρμούτσου και Σταματόπουλου

Previous article

Εγκαινιάζει την δομή του ΚΕΠ Υγείας ο δήμος Κορινθίων – Που θα γίνουν οι αιτήσεις για “νταντάδες της γειτονιάς”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.