ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Απάντηση Παπαϊωάννου στις αιχμές για τις απουσίες στο δημοτικό συμβούλιο

0

Με γραπτή του δήλωση ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Παπαϊωάννου απαντά στους υπαινιγμούς που διατυπώθηκαν συνολικά για τις απουσίες των δημοτικών συμβουλών στο χτεσινό συμβούλιο. Μάλιστα κάνει αναφορά σε κάποιους “που βιάστηκαν να πετάξουν λάσπη“, ενώ απαντώντας επί της ουσίας ξεκαθαρίζει πως “στην προηγούμενη συνεδρίαση συμμετείχα και είχα συμφωνήσει στην αγορά του οικοπέδου στο Σοφικό, η οποία δεν προχώρησε λόγω μη ενισχυμένης πλειοψηφίας συμβούλων , είναι εμφανές ότι δεν έχω να απολογηθώ για το θέμα αυτό καθώς ήμουν, είμαι και θα είμαι σύμφωνος...”.

Η δήλωση του κ. Παπαϊωάννου αναφέρει:

Προχωράω στην διαδικασία να ξεκαθαρίσω κάποιες παρανοήσεις καθώς με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα ότι κάποιοι βιάστηκαν να πετάξουν λάσπη ,όπως συνηθίζουν βέβαια , καθώς στο χθεσινό συμβούλιο είχα ενημερώσει νωρίτερα το μεσημέρι τον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα απουσιάζω. Με δεδομένο ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση συμμετείχα και είχα συμφωνήσει στην αγορά του οικοπέδου στο Σοφικό, η οποία δεν προχώρησε λόγω μη ενισχυμένης πλειοψηφίας συμβούλων , είναι εμφανές ότι δεν έχω να απολογηθώ για το θέμα αυτό καθώς ήμουν, είμαι και θα είμαι σύμφωνος.

Όσον αφορα την καραμέλα της πρώην παράταξης Καλλιρη επίσης δεν έχω να απολογηθώ για κάτι καθώς από ότι έμαθα υπήρχε επικοινωνία με τον κο Καλλιρη όπως πάντα ώστε να μπει απομακρυσμένα σε περίπτωση μη απαρτίας. Επιπλέον αυτών μετα τη συνένωση των παρατάξεων απ’οτι γνωρίζω η παράταξη του Δημάρχου είναι μια.

Θα είναι λοιπον συνετό αυτοί που προσπαθούν να μου κάνουν μάθημα πετώντας λάσπη πισω από την πλάτη μου να κοιτάξουν τον καθρέφτη τους και να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά καθώς είμαστε στην Κόρινθο και οι δημότες γνωρίζουν και ποιοι τους σέβονται και πόσο τους σέβονται.

Αυτά προς το παρόν και ελπίζω να μην επανέλθω…”.

Ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ το ενεργειακό κόστος για τις ΔΕΥΑ

Previous article

Την επόμενη εβδομάδα τοποθετούνται 14 υδατοδεξαμενές πυροπροστασίας στην Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.