ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δεν πέρασε και πάλι η αγορά του οικοπέδου στο Σοφικό για την παιδική χαρά

0

Για μία ακόμα φορά το θέμα της αγοράς του οικοπέδου στο Σοφικό για την δημιουργία μιας παιδικής χαράς δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων, παρά την δεύτερη απόπειρα που έκανε η δημοτική αρχή. Αυτή την φορά η συνεδρίαση ήταν δια περιφοράς που σημαίνει ότι έφτανε ένα τηλέφωνο μέιλ ή sms για να ψηφίσει ένας σύμβουλος, ωστόσο και πάλι δεν βρέθηκαν οι 22 σύμβουλοι που θα ήταν απαραίτητοι για να υπερψηφιστεί το θέμα.

Πλέον η αγορά του οικοπέδου παραπέμπεται στις καλένδες, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα να επανέλθει το ίδιο θέμα για τρίτη φορά και ο μόνος δρόμος που έχει απομείνει στον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο είναι να πάει σε ορκωτό εκτιμητή. Αυτή όμως είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο και δεν αποκλείεται να μην προλάβει η δημοτική αρχή να το κάνει στην τρέχουσα δημοτική περίοδο.

Το δημοτικό συμβούλιο κράτησε περίπου τρεις ώρες και αυτό ήταν το μοναδικό θέμα. Όπως είπαμε απαιτούνταν 22 ψήφοι και η πρόταση της δημοτικής αρχής κέρδισε 20.

Οι σύμβουλοι που υπερψήφισαν ήταν

 1. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 2. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
 3. ΠΙΕΤΡΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ
 4. ΠΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 5. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 6. ΡΑΝΤΙΤΣΑ – ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
 7. ΚΟΛΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 8. ΜΠΙΤΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 9. ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 10. ΠΙΕΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 11. ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
 12. ΤΑΓΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 13. ΓΚΕΡΖΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 14. ΠΛΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
 15. ΖΩΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 16. ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ
 17. ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 18. ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 19. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
 20. ΛΥΤΡΑ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

Καταψήφισαν ο τέως δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός (δεν συμφωνούσε με την διαδικασία της δια περιφοράς ψηφοφορίας) και η κυρία Τσόγκα, ενώ λευκό ψήφισε η κυρία Τζέκου. Από τους υπόλοιπους 10 συμβούλους άλλοι απείχαν, άλλοι απουσίαζαν και άλλοι καταψήφισαν χωρίς ακόμα να έχει γίνει ξεκάθαρο τι στάση τήρησε ο καθένας.

Κλειστή η Εθνική οδός Κορίνθου Πατρών στο Ζευγολατιό

Previous article

Σοκ προκαλούν οι εικόνες στο …υπό κατάρρευση 12ο δημοτικό σχολείο Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.