ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός λίστας της ΝΔ τελικά ο Τάσος Γκιολής

0

Στην κυριακάτικη RealNews του Χατζηνικολάου έδωσε συνέντευξη ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, ο άνθρωπος που αντικατάστησε τον Γιώργο Δημητριάδη ως διευθυντης του γραφείου του πρωθυπουργού, και μεταξύ των άλλων έκλεισε οριστικά τον δρόμο της συμμετοχής στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια των εν ενεργεία αντιπεριφερειαρχών.

«Δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά μας νυν αντιπεριφερειάρχες. Η αυτοδιοίκηση έχει τη δική της μεγάλη σημασία. Την εμπιστευόμαστε, την εκτιμούμε και τη στηρίζουμε. Γι’ αυτό δεν θέλουμε να συνεχιστεί η λανθασμένη αντίληψη, η οποία θέλει την αυτοδιοίκηση όχι να είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα απλό σκαλοπάτι για την είσοδο στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη αναφορά έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο της ΝΔ, που δεν ήθελε να προκαλέσει εμφυλίους στις τοπικές κοινωνίες. Μετά τα όσα είπε ο κ. Μπρατάκος, μένει οριστικά εκτός ψηφοδελτίων ο Τάσος Γκιολής, που ήθελε να είναι υποψήφιος στην Κορινθία, οι  Άννα Καλογεροπούλου και Ανδρέας Τσουκαλάς (Μεσσηνία), ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (Αρκαδία), αλλά και οι Χρήστος Μιχαλάκης (Τρίκαλα), Φανή Παπαθωμά (Βοιωτία), Σάκης Φωλίνας (Γρεβενά).

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αποκλεισμός των αντιπεριφερειαρχών αποφασίστηκε όπως μαθαίνω μετά τις έντονες αντιδράσεις των νυν βουλευτών.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες στο …υπό κατάρρευση 12ο δημοτικό σχολείο Κορίνθου

Previous article

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αυτό θα είναι το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.